上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

引用:
原帖由 sauuas 於 2006-9-21 10:01 PM 發表
西野兄.聽日德乙布倫個場.外國d盤開到主隊3.2~3.4.但馬會開到得2.7.而客隊外國開2.4,馬會開2.2.係咪話馬會會認為唔係有和波.一定會分到勝負呢/因為和波都係得3.2.

如果用呢場波做example,我地應該以咩方向去睇 ...

馬會開果個倍率,小弟早前都說了,馬會的倍率係比任何一間公司都低,因為佢地係香港要抽大量稅,所以好多水位馬會開盤前已經食左D,保險計,所以睇落係熱D唔出奇!至於巴打問小弟場波點去睇,應該先從歐洲盤睇起,最好就拿2間來作比較,睇完之後呢度就好重要,因為要加多點個人因素落去,睇下個盤初步黎講係唔係合理,如果覺得怪就從怪果方面入手去研究,如果覺得冇問題就拿亞洲盤來比較下,差唔多到呢個地步,我諗巴打有細心睇過研究過,就應該唔難發現到一樣野,至於係乜小弟暫時唔會講比巴打聽,因為學睇初盤呢一刻好緊要,一定要巴打真係認真咁分析過就會好清楚咁睇到呢個盤係唔係好合理,有冇人做過手腳,講到呢度,小弟比多個提示比巴打,就係從數字入手,小弟都希望巴打能夠睇到,加油吧!:005:

引用:
原帖由 MR中 於 2006-9-21 10:21 PM 發表
希望西兄星期六可以幫我挽回返之前輸左o既金錢la
小弟星期六日冇錯係會提供下自己心水推介,但唔係必中的貼士,所以真係唔知點幫巴打,希望小弟提供比巴打的心水係落注前有個參考吧!:005:

我可唔可以add你ga.....:007::007::007:

引用:
原帖由 mckjacky 於 2006-9-21 11:38 PM 發表
西哥,你今晚有冇心水呀
我等左你成晚.......=.=
小弟跟開D波今晚一場都冇開,所以小弟今日全日都係度訓,好開心,所以今晚冇心水提供!:005:

星期六你大概會幾點出post ga??
我唔想再miss啦:006::006:

雖然上次都執到2場西甲..............:cool:

真係好多謝你~~~

引用:
原帖由 kimmark 於 2006-9-21 11:42 PM 發表

请问下系迷完全无办法系盘口或者赔率变化上面睇到有无大户落飞呢??
咁样嘅话.系盘口同赔率嘅变化 ...
正常黎講係架,因為你同佢地公司冇生意上既來往,所以好難睇到真正大户落既飛,至於巴打問個問題,盤口變化,只可以反應出有大量支持不斷落注而影響到個倍率,你提到有咩價值既信息,小弟真係唔知點講好,簡單咁講,呢D飛只係一班人覺得仲有水位好先會集中落注,所以反映到,一出現呢D情況,小心好D,因為多數倍率急跌都有一個共通點,就係場波唔係咁簡單,唔容易賭,當自己唔能夠肯定呢D飛是真還是假時,最好就小賭為妙!:005:

引用:
原帖由 陳美儀 於 2006-9-21 11:45 PM 發表
西野兄:

你番黎arm la....求救~~~Help me!~!:010:

卡爾馬個場點睇??信飛定信賽績好呢?

賠率好鬼wo!~!:017:
小弟今天全日休息,所以而家先上來看看,至於巴打說的球賽小弟真係沒跟開這類賽事,真的不知道怎答巴打,不過小弟可講下,當發現個盤係覺得有唔合理,就唔應該下注,因為有鬼盤時睇飛同賽績都沒用,枉枉好多時候就比開盤既人搵到食,所以不賭為妙呀巴打!:005:

引用:
原帖由 chan00 於 2006-9-21 11:46 PM 發表
西兄~你真係好掂丫~~好彩我琴晚聽話忍一忍真係風平浪靜丫~~係咪好乖呢keke
忍到手就好了,不錯的,因為無須下注一隊搵食波,睇唔通透就唔應該浪費金錢!:005:

引用:
原帖由 feifei6670 於 2006-9-21 11:49 PM 發表

西兄,我想问问你工作的内容跟情况,我对这行有兴趣,可以add我msn 么??
[email protected]
你可以加我吧,小弟msn!:005:
[email protected]

明白,小注,甘聽日多蒙特有冇得輸呀?<平手>

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆