上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#50 - 未婚夫日誌 p.1,9

收藏  |  訂閱
2.8k  42.0k

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-9-13 06:04 PM 發表 查看引用來源

我對去黃金海岸酒店爆房有興趣D
但就咁行過隔離又好似無乜癮頭
地點唔重要,最重要係對手遮

引用:
原帖由 隔壁的怪叔叔 於 2019-9-13 06:28 PM 發表 查看引用來源

嗱,見你咁有誠意放返對小朋友出黎~
我私人送個NARAYA過你呀~😉
唔要naraya呀😡😡😡😡😡😡😡

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2019-9-13 06:20 PM 發表 查看引用來源

我想要兩對Louboutin呀
我著咗,可唔可以齋企唔行?

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2019-9-13 06:04 PM 發表 查看引用來源
收工去中秋晚飯。各位中秋節快樂。
記得賞妻子個月呀呀😂

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-9-13 06:00 PM 發表 查看引用來源

恭喜師兄終於搵到對的人
希望今次唔需要送禮,時時刻刻只掛住上床先算係愛
遇到值得嘅人,就算只係飲杯咖啡,食個早餐,行吓海邊,睇場戲....都已經心滿意足,一切盡在不言中..... ...
駛唔駛咁講野,你問佢呢兩年半有無幸福過?btw,我都祝福佢女朋友,希望佢唔會有同我一樣被人拋棄既遭遇

引用:
原帖由 我不是灰姑娘 於 2019-9-13 06:00 PM 發表 查看引用來源

恭喜師兄終於搵到對的人
遇到值得嘅人,就算只係飲杯咖啡,食個早餐,行吓海邊,睇場戲....都已經心滿意足,一切盡在不言中..... ...
真心問,男人唔搵你上床,你唔會驚?你唔驚佢出面食飽,或者唔想食你?

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2019-9-13 06:31 PM 發表 查看引用來源

我著咗,可唔可以齋企唔行?
唔好啦,行先靚架

引用:
原帖由 活死男 於 2019-9-13 06:24 PM 發表 查看引用來源

我只係睇到你好 q 煩,龍兄飛你太遲了!!!!
哦。

引用:
原帖由 joseph1203 於 2019-9-13 06:27 PM 發表 查看引用來源

救命呀...你有條女好心你就唔好咁啦...😑😑😑
唔緊要啦,我唔介意架

引用:

恭喜師兄終於搵到對的人
都要有要求

同老公拍拖,一樣可以飲咖啡丶食早餐丶行海邊

但要去完Piazza della Signoria 間Chanxl 購物完,坐在Caffe Rivoire 飲咖啡

瞓醒喺酒店望住Verbier 嘅雪食早餐,再預備full gear 上山玩

去St Tropez Cavalii Caffe hea 一 hea 

行海邊?唔去啦!怕曬 

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆