上一頁下一頁
發新話題

Mrs K 婚姻以外的私生活 *終終極篇已出,多謝大家支持!*

收藏  |  訂閱
978  90.9k

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2017-1-3 11:40 PM 發表 查看引用來源

可惜。。。。?
係呀,有位咁sweet嘅對手但維持咁短時間,咪可惜囉

引用:
原帖由 azpui 於 2017-1-3 06:34 PM 發表 查看引用來源

我唔知幾時有好戲,我剩係知同你一齊睇咩都係好
呢句冧死女喎 :smile_46:

引用:
原帖由 mebeforeyou 於 2017-1-4 09:28 AM 發表 查看引用來源

呢句冧死女喎 :smile_46:
邊有咁易呀。。哈哈

引用:
原帖由 azpui 於 2017-1-4 12:13 PM 發表 查看引用來源

邊有咁易呀。。哈哈
佢咁有歷練我估都無咁易

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2017-1-4 12:30 PM 發表 查看引用來源

佢咁有歷練我估都無咁易
過左18/22 好耐la, 邊仲有咁容易信人...

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2017-1-3 11:42 PM 發表 查看引用來源

我講既大隻唔係d 一舊舊既大隻,係好有線條fit 嗰類,咪即係你幾年前張相咁囉
甘我有排練啦 一格格又fit唔係甘易haha
甘師姐你甘有要求 實有返甘上下喎

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2017-1-4 01:45 PM 發表 查看引用來源

過左18/22 好耐la, 邊仲有咁容易信人...
你信我就可以了

引用:
原帖由 panchan003 於 2017-1-4 01:50 PM 發表 查看引用來源

甘我有排練啦 一格格又fit唔係甘易haha
甘師姐你甘有要求 實有返甘上下喎
有一格格係bonus....只係唔肥可以啦,警察佢都唔係一格格架,但算fit fit 地囉

早晨

** 車震警察 **

我唔知有無安排啦,但起碼我無預過佢想車震!

當時夏天我著左短裙,有一晚食完晚飯係時候要交人,所以都無話去爆房之類,咁佢如常咁車我去屋企附近,我特別叫佢下路,費事有人撞到,而且嗰邊入夜比較清淨,雖然都有人同車經過,但唔算密,我當然想同佢親熱一輪先走啦!

佢話不如喺後坐挨下啦,又好!

我地開始攬下錫下,打下車輪,佢突然將放喺我背脊既手向前移動,搓下搓下,隔住件衫玩弄我lin lin, 玩弄完一輪將個bra 扣甩左,之後更將我條底底退下來,開始捽我妹妹,一輪攻勢之後我都好慶恰恰,到我反攻!

退下佢些小褲,剛好露出小deedee, 從佢龜頭開始打轉,手緊握住捧捧咁上下移動,吞頭亦跟住上下及轉圈。佢示佢我坐上去,坐左上去之後其實我心情係.....後面架車有無cam 影住架呢?情緒實在大高漲之下唔理咁多住,享受下先.....但坐坐下途中其實都有幾架的士經過(驚驚豬!)

我同佢轉左位,佢一路周圍望一路狠狠地插我,而我都叫聲連天,嗰種又要驚又要爽既心情真係好難形容,又刺激又興奮!之後佢加速加深入地插多幾下就射.....射左去邊....唔記得左!嘿

這就是我第一次車震經驗。清潔完畢,整理好衫褲,我地挨住一陣休息,其間都有人經過,佢地8掛既程度即使明明行緊對面馬路,都要行過黎裝你地做緊咩,Sor9ly ! 完左喇!!

我而家都仲諗緊如果狠狠插緊既時候,突然有人經過會點呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆