上一頁下一頁
發新話題

[原創作品] 出軌的心路歷程

收藏  |  訂閱
1.5k  508.1k

引用:
原帖由 casperchan 於 2017-10-31 05:07 PM 發表 查看引用來源

可能樓主先係終極玩家🤗
樓主分分鐘做埋食家tim ~~~
反而最想知佢老公攪緊乜,又或者會唔會係佢老公出面都有個女朋友🤔

感覺上雯雯老公係完全知道哂雯雯嘅一舉一動 因為佢同Eric有聯略  Eric同雯雯見過幾多次面 上過幾多次床都一清二楚 有可能上次Alex 都有份拆劃  

可能想测試雯雯底線可以去得幾盡  响出面做爱有幾放蕩
一方面放雯雯出去同Eric一齊 之後又叫Eric send返D親熱相同片比自己 了解自己老婆同其他男人做会係点 回到家雯雯同自己上床時叫雯雯叫住其他他男人名同自己做 好似就係你唔係我老婆我唔係你老公 直頭好似想激發自己老婆性爱嘅另一面出来 雯雯响新加坡問可唔可以同其他男人上床 佢都話enjoy

但又怕雯雯愛上其他人而對自己有变 所以對雯雯更加好 物業又比咗雯雯 又會比以前更加氹自己老婆

我諗Eric係真心愛雯雯 連自己屋企人都見過
但雯雯老公個乜嘢動機要咁做呢???

偷文果邊版主已經做野了,希望樓主回服心情解答我地疑問

引用:
原帖由 casperchan 於 2017-10-31 05:07 PM 發表 查看引用來源

可能樓主先係終極玩家🤗
救命呀!咁樣話我

引用:
原帖由 慢嘗君 於 2017-10-25 11:01 PM 發表 查看引用來源
咁究竟最後點? 就算斷片都係唔記得酒吧內啲野啫, 嚮邊度清醒應該記得啩?
(a) 老外張床
(b) Eric 張床
(c) 酒吧內
(d) 其他
不如比個最終答案你先

最後, Eric搵到我, 我亦同Eric返左酒店。我無同個老外上床, 雖然我知佢好想, 只係當日事情發展未到, Eric就接走我。
當我清醒返先後悔, 我呢個乖乖女典解無拒絕Eric, 而掉轉跟另一個男人。不過, 決定權最後都在我手......

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-11-3 03:34 PM 發表 查看引用來源

不如比個最終答案你先

最後, Eric搵到我, 我亦同Eric返左酒店。我無同個老外上床, 雖然我知佢好想, 只係當日事情發展未到, Eric就接走我。
當我清醒返先後悔, 我呢個乖乖女典解無拒絕Eric, 而掉轉跟另一個男 ...
多謝更新

不過我有冇誤會? 你後悔的意思係事後諗番,其實當時的確想跟老外上床?

我諗樓主末去到濫交尼個地步嘅 只係一時衝動啫 老公都話enjoy
但Eric無尼接你 真係會食洋腸??

引用:
原帖由 雯_雯 於 2017-11-3 03:25 PM 發表 查看引用來源

救命呀!咁樣話我
哈哈

引用:
原帖由 bat0919 於 2017-10-31 01:35 AM 發表 查看引用來源
追哂雯雯成個故事 好正 由其内心世界

尼個post 由上年年尾到而家 又難得尼到D朋友回覆咁正常喎

希望雯雯繼續完成埋尼個出軌的心路歷程

感覺上似係老公偷睇雯雯電話再私下聯絡Eric
再同eric講 你而家 ...
你估得無錯, 佢地一早互不相識。只係老公偷睇我電話, 攞到聯絡Eric架方法。之後老公開始同Eric對話, 直至交換情報, 到最後三個一齊見面。但始終我地無做你地好想發生架一幕或者係情節, 我架指關係。我地有約過一齊出去飲野, 但係就避免去一方架屋企, 我估其實佢地都無諗過, 只係想一方同時間擁有我。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆