上一頁下一頁
發新話題

當冰遇上火 updated: #949 p.64 終於知原因,#407 p.28,#91 p.7

收藏  |  訂閱
1.3k  30.2k

引用:
原帖由 josh215215 於 2015-2-24 06:09 PM 發表 查看引用來源

竟然係同道知音???
好嘢極品當然係較受歡迎啊!

同Josh 兄都應該係同道,最起碼大家都會尊重女性
辣妹可止係極品呀,直頭萬中冇一呀,可遇而不可求:smile_13:

引用:
原帖由 amk113 於 2015-2-24 07:02 PM 發表 查看引用來源

係咪因為你咁辣, 佢地都驚你唔止一個, 唔想擔心而放手?
No, 係因為行衰運識親多數有另一半既,我表面辣但識我既人知我口硬心軟,我對另一半更加好既,不過佢地都擔心我偷食因為我多異性緣,但我比安全感佢地有佢其他人我唔會理

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2015-2-24 07:06 PM 發表 查看引用來源
同Josh 兄都應該係同道,最起碼大家都會尊重女性
辣妹可止係極品呀,直頭萬中冇一呀,可遇而不可求:smile_13:
好多人同我講過相逢恨晚啦哈哈

搵番阿A &阿B 羅
引用:
原帖由 josh215215 於 2015-2-24 06:35 PM 發表 查看引用來源
如果我掛住你又點呢?你知我曾經……嘿嘿!

多謝辣妹!
引用:
原帖由 spicygirl1020 於 2015-2-24 06:53 PM 發表 查看引用來源

唔會掛你,哼

Enjoy

引用:
原帖由 spicygirl1020 於 2015-2-24 07:06 PM 發表 查看引用來源

No, 係因為行衰運識親多數有另一半既,我表面辣但識我既人知我口硬心軟,我對另一半更加好既,不過佢地都擔心我偷食因為我多異性緣,但我比安全感佢地有佢其他人我唔會理

http://n2.hk/d/images/r10/mobi ...
其實你已經導出你所謂行衰運既原因 ...
唉... :smile_27:

引用:
原帖由 gofire 於 2015-2-24 07:10 PM 發表 查看引用來源
多謝辣妹!
嬲下你先

引用:
原帖由 josh215215 於 2015-2-24 06:22 PM 發表 查看引用來源
k兄竟然都試過如此夢幻的超凡快感?想借問聲,原理是否和連環炮異曲同工呢?

唔敢肯定,因為我都係試過一次成功嘅黃金5秒咁大把,
因為一嚟唔係個個女仔肯射完之後含,
就算肯,又未必好似辣妹咁好口才,
所以唔敢答實Josh兄
不如等辣妹解答重好

引用:
原帖由 amk113 於 2015-2-24 07:11 PM 發表 查看引用來源

其實你已經導出你所謂行衰運既原因 ...
唉... :smile_27:
係,所以無計,自己唔好彩

引用:
原帖由 ktzerogod 於 2015-2-24 07:13 PM 發表 查看引用來源
唔敢肯定,因為我都係試過一次成功嘅黃金5秒咁大把,
因為一嚟唔係個個女仔肯射完之後含,
就算肯,又未必好似辣妹咁好口才,
所以唔敢答實Josh兄
不如等辣妹解答重好
我一向都覺得辣辣口才係好了得!︿_︿

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆