上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻偷情記

收藏  |  訂閱
877  139.3k

引用:
原帖由 dragonbone 於 2014-3-8 12:42 AM 發表 查看引用來源

搵過個sp,唔止要勇氣,仲要時間,同等心情既了解先有愛有性嘛.
同意, 時間、心情

女人,比男人更喜歡曖昧果種感覺...
先床後愛,往往係女人渴望得到既...
男人,唔係話無,只係男人多數係慾望行先囉...

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2014-3-8 11:48 AM 發表 查看引用來源
女人,比男人更喜歡曖昧果種感覺...
先床後愛,往往係女人渴望得到既...
男人,唔係話無,只係男人多數係慾望行先囉...
但現時的年代男人,女人都是有好大轉變,我只覺得好睇個個人性格是怎樣

引用:
原帖由 巡此王 於 2014-3-8 11:58 AM 發表 查看引用來源
但現時的年代男人,女人都是有好大轉變,我只覺得好睇個個人性格是怎樣
時代的確唔同左...
你睇出面D C姐個個都主動出擊獵食,真係令人嘆為觀止...

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2014-3-8 08:08 PM 發表 查看引用來源

時代的確唔同左...
哈哈。。。男女平等啦

引用:
原帖由 給未來的自己 於 2014-3-6 04:49 PM 發表 查看引用來源
呢個topic,對我黎講,一半中,一半唔中。。。我有老公,有SL,同老公幾年無做,最親密嘅行為係拖手。。同SL 一個月先見一,兩次,但日日傾電話,都一齊左好多年 我都唔知自己愛唔愛佢 但好肯定如果無SL,我應 ...
你同他一起幾耐?算係拖友?除了上床,行街看戲會拖住?晚上依舊有聯繫?

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2014-3-8 08:08 PM 發表 查看引用來源

時代的確唔同左...
睇得多引區食得到既,其實更想睇食唔到既.
又或明明食到,都因為某原因而唔食.

引用:
原帖由 dragonbone 於 2014-3-11 09:41 AM 發表 查看引用來源
反面教材更為珍貴

引用:
原帖由 dragonbone 於 2014-3-11 09:41 AM 發表 查看引用來源

睇引版D人多數都食到既,食唔到唔會POST出黎...
至於點解唔食,可能就係當林雪遇上苑瓊丹子...大家都食唔落...囉
又或者好似志明第一次同春嬌去漫春天咁,臨入房前發生左D意外,咪唔食囉

引用:
原帖由 charmaine2928 於 2014-3-11 10:12 PM 發表 查看引用來源

睇引版D人多數都食到既,食唔到唔會POST出黎...
至於點解唔食,可能就係當林雪遇上苑瓊丹子...大家都食唔落...囉
又或者好似志明第一次同春嬌去漫春天咁,臨入房前發生左D意外,咪唔食囉
:smile_o01:....必定有原因

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆