上一頁下一頁
發新話題

13年的點滴 (UPDATED 27/DEC P.179 #2677)

收藏  |  訂閱
2.7k  632.3k

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2013-12-5 10:03 AM 發表 查看引用來源

Nice update...冇乜留意澳門酒店有。
我都無留意, 唔係我都唔會果刻擔心無套......

引用:
原帖由 soundworks 於 2013-12-5 10:04 AM 發表 查看引用來源
What a great story, keep going.

Thanks Guy, I do my best:smile_34:

引用:
原帖由 Seductive 於 2013-12-5 10:06 AM 發表 查看引用來源
我成日都覺得,就算平日幾強既女人,上到床都會變鵪春(可能我自己係甘)...
能有幾會見到你鵪鶉的人, 又會有幾多個呢:smile_27:

引用:
原帖由 大力A 於 2013-12-5 10:10 AM 發表 查看引用來源
今朝既早餐好唔錯
豐富非常

有腸有蛋, 營養豐富呀~~

C兄,真係勁,好一下特登細力d,利害利害~

引用:
原帖由 honda_r 於 2013-12-5 10:19 AM 發表 查看引用來源
食住早餐睇 update 就是爽 :smile_o12:
今日未必出到第二個update, 請各位見諒:smile_42:

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-5 10:29 AM 發表 查看引用來源
同意。遇過外表硬朗性格掘既女人,上到床係另一回事,時而開口渴求時而落 order 咁。

咁你有無好好臣服佢:smile_34:

引用:
原帖由 打了兩年飛機 於 2013-12-5 10:37 AM 發表 查看引用來源
C兄,真係勁,好一下特登細力d,利害利害~

個人意見, 我不年輕, 細力D我自己可以輕鬆D, 其次係兩性過程中, 如果每次都大力, 深, 強, 拳拳到肉, 那就真的浪費了性愛本來的精神

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2013-12-5 10:32 AM 發表 查看引用來源
但好多性史,haha

我的只是點滴啦, 也算不上情史囉

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2013-12-5 10:03 AM 發表 查看引用來源

Nice update...冇乜留意澳門酒店有。
CONRAD有提供咖(收費嘅)~~

見到個comcom之後,就撞正個其貌不揚,滿身名牌嘅男子拖住個勁靚勁好身材嘅女子抽住一"炸"名店紙袋經過…:smile_27:

我估呢d情況太普遍,d brand name酒店都怕佢哋d地方被整到.....:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆