上一頁下一頁
發新話題

【吸血三姊妹系列之(五)古墓.麗影.魔種】二十五集長篇色文(完整版)

收藏  |  訂閱
1.4k  985.5k

太精彩了吧

睇返 原來你d圖 係上網搵 真係太勁:smile_27:

其實金發哥 不如出書 再請模特兒

跟住.....:smile_30:

又可以比大眾睇你敢好睇既文章 又滿足你敢淫既性格:smile_30:

nice very exciting!!!

凌好慘呀,佢姐姐應該幫到佢!:smile_13:

旺真係爽,但兩姊妹會再出現嗎?:smile_41:
唔通第一次係發哥面前出現個半邊人係變型蟲?追住佢個隻先係真野?

MISS許......應該開始受影響而主動搵男人/男生吧~:smile_47:

引用:
原帖由 劉金發作品 於 2011-4-24 04:08 PM 發表 查看引用來源

有見地,好多都給閣下猜中!
睇得多發哥文,要諗多先得,哈哈,支持新一篇文

忽發奇想,許雅姿係咪後備種魔人選

俾人種魔後,會唔會令身體出現變化,個肌肉萎縮症會自動好番

始終佢係好人,希望會有happy ending啦

支持發哥

Mr Lau,
you replied me before,
Miss Hui is a hidden line,
will you really finish her life and end her suffering so soon?

I guess you wont.

Anyway,
best wishes to you and your article.

我好中意個日本兩姊妹
希望佢地仲有出場的機會
另外,每次見到Miss許被人強姦完後,都覺得好慘:')
睇到果部分無哂成人小說feel

引用:
原帖由 tommy6b38 於 2011-4-27 06:09 AM 發表 查看引用來源

注意身體~
多謝!‥‥‥

引用:
原帖由 owen_leung 於 2011-4-27 07:29 AM 發表 查看引用來源
Miss許好慘呀!又畀人輪多次!想死都死唔到,因為九首妖姬一定唔會畀佢死!另外阿旺就正啦,可以同愛田由搞野,仲要打孖上添!

這位讀者真是『心水清』,掌握了故事的推理發展!
係呀,嚟啲咪就係叫『桃花運』囉!

引用:
原帖由 Blue Bird 於 2011-4-27 10:13 AM 發表 查看引用來源
your photos are so goooooood :smile_o12:
多謝支持!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆