上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 20

收藏  |  訂閱
1.6k  37.2k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-10 12:10 PM 發表 查看引用來源
發達啦.....又可以搓圓噤扁
都糸搵食姐,你單lc攪妥未?

引用:
原帖由 golftin 於 2010-7-10 11:23 AM 發表 查看引用來源

正職,當然是講沉船野,但因為師兄太熟,例如連包皮,註牙都响度分享,所以給你有所誤會,總言之,依度乜人都有,高人、短人、成呎長也有,只捨得叫雞,吾捨得mok智慧齒也有

http://i1.hk/d/images/r ...
你寸鳩龍醫生喎....第日有病佢唔醫你.    珠海有乜巧玩呀?想安排和太陽油去

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-10 11:27 AM 發表 查看引用來源

夜晚呢???
攪吓野Law:smile_30:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-7-10 12:17 PM 發表 查看引用來源

都糸搵食姐,你單lc攪妥未?

最終放貨...希望順利:smile_13:

引用:
原帖由 golftin 於 2010-7-10 11:30 AM 發表 查看引用來源

此書其實是由英文翻譯過來,living budda living Christ ,但禾刀糸覺得中文書到肉,可能駑英文睇吾明,你去問3聯個職員,要訂貨,等幾個星期就有,禾上次刀要訂

夠雷氣既話..去打印三五七本,我都想睇

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-10 12:17 PM 發表 查看引用來源
你寸鳩龍醫生喎....第日有病佢唔醫你.    珠海有乜巧玩呀?想安排和太陽油去
依種天氣,戶外必死,去下長隆咪算吧,入面果間靚酒店幾好架,千幾銀,跟手去廣州上下九行下,忍下茶,坐下地鐵,和鞋號反

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-7-10 12:25 PM 發表 查看引用來源
夠雷氣既話..去打印三五七本,我都想睇
除了電腦軟件外,我一般都尊重知識版權。

引用:
原帖由 golftin 於 2010-7-10 12:26 PM 發表 查看引用來源

依種天氣,戶外必死,去下長隆咪算吧,入面果間靚酒店幾好架,千幾銀,跟手去廣州上下九行下,忍下茶,坐下地鐵,和鞋號反

長隆去過三次都好悶咁...千幾銀酒店都貴喎,舊年屋企放左兩間其福花園...唔係就正呀,可以玩煮飯仔

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-7-10 11:18 AM 發表 查看引用來源

橫琴食蠔.正:smile_o12:
你最仲意的青口都唔錯

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-7-9 11:57 PM 發表 查看引用來源

我輸了.......給了三十萬.........當做還番兩刀......
唔可以話輸既.... 嬴左你唔覺啫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆