上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 13

收藏  |  訂閱
1.7k  39.7k

引用:
原帖由 Campenella 於 2010-4-16 10:45 AM 發表 查看引用來源
嘻嘻,龍兄我今日都要上去會一會我個新朋友
亞巴din+cp+single 好似我同你都差不多的

好高興認識你, 以後多點上黎吹水, 多多指教

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-16 11:05 AM 發表 查看引用來源

老實說, 講經驗,我真係唔夠你地多:smile_13:
又扮單純男

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-16 11:07 AM 發表 查看引用來源
尋晚关機到宜家......好唔尋常
佢關機都好正常, 佢怕聽到你把磁性既聲再次心軟改變初衷回去你心邊

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-16 10:50 AM 發表 查看引用來源
但宜家我比人飛...嗚:')
唔好玩野啦, 你話架, 做到令條女討厭你, 然後再分手:smile_o10:

惟一你覺得唔開心可能係因為-->係條女講先, 而唔係你講先咁解啫, 是嗎:smile_o10:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2010-4-16 11:09 AM 發表 查看引用來源

佢關機都好正常, 佢怕聽到你把磁性既聲再次心軟改變初衷回去你心邊
佢從來都唔會关機,但我知道佢一定會好難過

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-16 11:11 AM 發表 查看引用來源

唔好玩野啦, 你話架, 做到令條女討厭你, 然後再分手:smile_o10:

惟一你覺得唔開心可能係因為-->係條女講先, 而唔係你講先咁解啫, 是嗎:smile_o10:
第一,我重未行動令佢討厭我.  第二, 邊個飛邊個宜家都唔重要,只是心裡不舒服

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-16 11:12 AM 發表 查看引用來源
佢從來都唔會关機,但我知道佢一定會好難過
如果佢好難過,這証明她受傷了, 我之前同你討論其中一點, 我就係唔想做到咁:smile_o10:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-16 11:16 AM 發表 查看引用來源
第一,我重未行動令佢討厭我.  第二, 邊個飛邊個宜家都唔重要,只是心裡不舒服
所以感情丰富的人, 真係唔適宜玩這種遊戲的:smile_19:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-4-16 11:24 AM 發表 查看引用來源

如果佢好難過,這証明她受傷了, 我之前同你討論其中一點, 我就係唔想做到咁:smile_o10:
我m左佢2次,宜家只想和佢再通一次電話

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-4-16 11:30 AM 發表 查看引用來源
我m左佢2次,宜家只想和佢再通一次電話
你想同佢講咩呀:smile_14:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆