上一頁下一頁
發新話題

03/12 蒲俠CP聚會~ (天字堆討論站)

收藏  |  訂閱
1.2k  53.2k

引用:
原帖由 snowman119 於 2010-8-5 11:55 PM 發表 查看引用來源

唔去蒲, 咁幾時去食飯呀~~~~~
就下周3,4囉.....對上叫你幾次都唔得閒....

到時早一兩日call你啦

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-8-6 07:29 AM 發表 查看引用來源

就下周3,4囉.....對上叫你幾次都唔得閒....

到時早一兩日call你啦
我地呢D有家室既人......即晚就通常唔得架啦~~~~~~~:smile_35:
日日都俾皇后+皇太后睇住晒架......

引用:
原帖由 snowman119 於 2010-8-6 12:14 PM 發表 查看引用來源

我地呢D有家室既人......即晚就通常唔得架啦~~~~~~~:smile_35:
唔好嚇我啦....講到d生活咁恐怖

下次我要早一個月通知你...拿定permit

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-8-3 12:59 PM 發表 查看引用來源
8月21日威猛哥生日.....

係21號前都唔好叫我去蒲...唔該...........
今個星期有無節目??:smile_o01:

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-8-4 01:00 PM 發表 查看引用來源

我地咪要好老正????
無! 只要幫我擋晒 D 女離我五米遠就 OK!:smile_o13:

千奇唔好講我上過黎玩過! 就話成日係香港約食飯就 OK!!

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-8-6 01:40 PM 發表 查看引用來源

唔好嚇我啦....講到d生活咁恐怖

下次我要早一個月通知你...拿定permit
唔係嚇你! 係現實!!!:smile_29: :smile_29: :smile_29:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-8-6 02:49 PM 發表 查看引用來源

無! 只要幫我擋晒 D 女離我五米遠就 OK!:smile_o13:

千奇唔好講我上過黎玩過! 就話成日係香港約食飯就 OK!!
咁睇你識唔識做啦,..個日茶煙飯炮..呀....:smile_04: .....唔係就爆大鑊

引用:
原帖由 oscar_chan 於 2010-8-6 09:34 PM 發表 查看引用來源
咁睇你識唔識做啦,..個日茶煙飯炮..呀....:smile_04: .....唔係就爆大鑊
無問題! 不過講明先! 我講真架! 我老虎係激起上黎會拎刀斬人果 D.............

引用:
原帖由 snowman119 於 2010-8-6 12:14 PM 發表 查看引用來源

家蚤,我都有,仲有狗蚤,猫蚤,頭蚤添..

好 Q 悶呀!!!:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆