上一頁下一頁
發新話題

R's 8月風暴過後繼續玩 ~ CP 有錢佬團 (詳情請看第一頁) [第三版]

收藏  |  訂閱
1.5k  37.8k

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-8-3 18:17 發表 查看引用來源

星期六宵夜時你身邊個媽咪喊乜鬼 ?  
我係大聲o左 d, 又唔係鬧佢.
唔知...佢話我叫佢宵夜:')...但佢飲到好大...坐下就和我講佢身世:smile_24:...所以我想快D走....

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-8-3 06:22 PM 發表 查看引用來源

唔知...佢話我叫佢宵夜:')...但佢飲到好大...坐下就和我講佢身世:smile_24:...所以我想快D走....
早知我再大聲d 幫你趕佢走, 呵呵

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-8-3 18:26 發表 查看引用來源

早知我再大聲d 幫你趕佢走, 呵呵
YY 由開始到佢哭起來其間不斷趕佢走:smile_35:..但佢唔走真係"吹x脹"

引用:
原帖由 TCLHK 於 2009-8-3 06:30 PM 發表 查看引用來源

YY 由開始到佢哭起來其間不斷趕佢走:smile_35:..但佢唔走真係"吹x脹"
連頭目哩 d 殺氣咁大o既人都趕佢唔走?
阿 mami 想搏乜呢?

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-8-3 18:38 發表 查看引用來源

其實我最怕她"吐"東西到我身上...好驚..

您地飲大例行公事啦,

引用:
原帖由 車輪庵 於 2009-8-3 06:38 PM 發表 查看引用來源

阿 mami 睇中TCL兄, 想做大奶奶:smile_o05:

熱撚死既日子,終於放工返屋企 !
推一推先!

各位ching 呢幾日玩得好高興咁喎 :smile_o12:

引用:
原帖由 CP~WIN 於 2009-8-3 07:15 PM 發表 查看引用來源

阿 mami 睇中TCL兄, 想做大奶奶:smile_o05:
大奶奶已有人了! 或者想做下TCL兄既八姑娘 ,識咸同收錢……呵呵

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆