上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 9

收藏  |  訂閱
1.5k  108.9k

引用:
原帖由 keithlck 於 2009-11-11 12:33 PM 發表 查看引用來源
可能係我太過敏感,尋晚又照常send sms 俾佢話好掛住佢(唔好笑我:smile_13: )
跟住佢回我問我係邊個?(吓...唔係化....:smile_27: )我跟住就話:乜有好好多人掛住你咩?我係邊個都唔知?佢話張電話卡啱Ú ...
師兄...長話短說...代溝+性格不合...閃得...:smile_43: :smile_43:

出得黎淫,預左會沉.....
我又未沉得晒...咁我咪要.......

引用:
原帖由 farmhappy 於 2009-11-10 01:13 PM 發表 查看引用來源
9 Nov 2009 我的小小故事
上黎大陸玩左兩年, 一直都係瞞住女友黎, 三沙一水花花世界, 真係留連忘返, 我本身得二十九歲, 收入兩三萬左右, 係呢度想講下我同佢既故事

話說以前第一次上黎玩, 波都唔敢jar, 只係敢掂 ...
係你玩一廂情願啫...佢對你只是有一點好感罷了...:smile_45:

引用:
原帖由 farmhappy 於 2009-11-10 01:13 PM 發表 查看引用來源
9 Nov 2009 我的小小故事
上黎大陸玩左兩年, 一直都係瞞住女友黎, 三沙一水花花世界, 真係留連忘返, 我本身得二十九歲, 收入兩三萬左右, 係呢度想講下我同佢既故事

話說以前第一次上黎玩, 波都唔敢jar, 只係敢掂 ...
無物特別,此案未能構成沉船,
再報告吧:smile_30:

神獸兄...近來好嗎...明年結婚啦...

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2009-11-11 06:33 PM 發表 查看引用來源
神獸兄...近來好嗎...明年結婚啦...
講係甘講,避得就避:smile_44:

引用:
原帖由 ohnavi 於 2009-11-11 01:29 PM 發表 查看引用來源

師兄都記得?
係「九頭鳥」,
經過三年,兩個人生活上思想上有D野始終配合吾到,
安排好謀生技能比佢後就分開左了,
加上自己又心野,無謂拖累佢嘥佢青春:smile_45:
sor =_=' 記錯左 :smile_42:

三年都唔系短時間呀... 佢又會吾迫婚既??? :smile_40:

引用:
原帖由 KevinPo 於 2009-11-11 07:11 PM 發表 查看引用來源

sor =_=' 記錯左 :smile_42:

三年都唔系短時間呀... 佢又會吾迫婚既??? :smile_40:
佢屋企都有成日催架,不過吾理得甘多,
根隨自己既想法羅,系香港都吾一定會拍拖三年就同個女仔結婚啦係咪?
最後都係吾可以一齊羅:smile_39:

光棍節快樂 !

:smile_o13: :smile_o13: :smile_o13:

引用:
原帖由 kennykenny1983 於 2009-11-9 01:27 AM 發表
嗯嗯~~~~同埋好似返完大陸玩~見完d囡囡之後~係香港對d女冇晒興趣=口=~完全睇唔上眼
絕對認同!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆