上一頁下一頁
發新話題

誠徵36或以上單身男士, 做朋友,伴侶或渴望建立家庭生活均可(不要sp)

收藏  |  訂閱
1.5k  32.7k

引用:
原帖由 Kigr 於 2009-7-26 06:05 PM 發表 查看引用來源
我38歲了 我之前做司家車私機的 依家待業中:smile_44: :smile_44:
你住邊區:smile_41::smile_41::smile_o05::smile_o05:

引用:
原帖由 johnnylsw 於 2009-7-26 09:02 PM 發表 查看引用來源
帶多d水,唔會既,不過就好熱(今朝)
你有比msn 我??

你幾多歲 做咩職業???

sorry 我真係有點亂, 可能login name 英文太相似, 還有, 只是2天左右:smile_o08:

引用:
原帖由 chefung 於 2009-7-26 09:00 PM 發表 查看引用來源

中蕃薯? 唔會呀

中暑,要行一些短的易的有樹蔭就行
不過都會很熱的
會的. 記得2年前 我都有個fd 的parents 年幾唔少了 係街到中薯.

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-26 08:58 PM 發表 查看引用來源

我有冇add你msn??
你pm 唔到我 ??? 講下職業和年歲我知. thanks
我係做電訊(工程)年紀就講過啦

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-26 09:20 PM 發表 查看引用來源

會的. 記得2年前 我都有個fd 的parents 年幾唔少了 係街到中薯.
行街沒帶水吧?
足夠的水,足夠的休息,不太難的路徑
沒問題的啦

引用:
原帖由 johnnylsw 於 2009-7-26 09:21 PM 發表 查看引用來源
我係做電訊(工程)年紀就講過啦
我唔記得左:smile_o16:sorry.....:smile_o16:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-26 09:23 PM 發表 查看引用來源

我唔記得左:smile_o16:sorry.....:smile_o16:

貴人善忘

引用:
原帖由 chefung 於 2009-7-26 09:22 PM 發表 查看引用來源

行街沒帶水吧?
足夠的水,足夠的休息,不太難的路徑
沒問題的啦
太曬和太侷. 好辛苦的 對老人家來講:smile_o16::smile_o16:

引用:
原帖由 chefung 於 2009-7-26 09:24 PM 發表 查看引用來源

貴人善忘
我覺得唔開心, 係到徵友感覺好瘀皮.:smile_o03::smile_o03:

引用:
原帖由 michelle227 於 2009-7-26 09:24 PM 發表 查看引用來源

太曬和太侷. 好辛苦的 對老人家來講:smile_o16::smile_o16:
你不是老人家 XD
你還年青

我都是教書的
放暑假放得很爽嗎 XD

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆