上一頁下一頁
發新話題

朋友至上︿PART52︿爆靚爆型爆再聚^^

收藏  |  訂閱
1.5k  28.6k

引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-7-21 10:14 PM 發表 查看引用來源

早知果晚我臨走去一去廁所先啦 唉~哂料
咪喺,,,,,,,走寶:smile_03: ,,哥醒屎都唔走,睇勁野:smile_03:

引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-7-21 10:16 PM 發表

係一路笑住感文屎
vincent講架??:smile_03: 佢個fd真係咁做呀?
你衰呀你...你開始唔認"拉史仁"係你個fd喇:smile_03:

引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-7-21 10:17 PM 發表

感佢隔離果舊野當咩呀?
聖物
:smile_03: 聖物:smile_03: :smile_03: 聖物......................:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-7-21 10:17 PM 發表 查看引用來源

感佢隔離果舊野當咩呀?
聖物牙
無錯! 係阿拉丁神CARE :smile_34:

引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-7-21 10:17 PM 發表 查看引用來源

感佢隔離果舊野當咩呀?
聖物牙
擺明喺mousses,啦,,,溶

引用:
原帖由 lkk_alex 於 2009-7-21 10:19 PM 發表 查看引用來源

:smile_03: :smile_03: :smile_03: 笑鬼死,,,,,

引用:
原帖由 lkk_alex 於 2009-7-21 10:19 PM 發表

:smile_03: :smile_03: :smile_03: 救命呀...........笑到停唔到...呀婆問我做乜呀...:smile_03: :smile_03:

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-7-21 10:18 PM 發表 查看引用來源

vincent講架??:smile_03: 佢個fd真係咁做呀?
你衰呀你...你開始唔認"拉史仁"係你個fd喇:smile_03:
vincent話我果個文屎fd都係感笑佢
冇計~唔笑真係唔比面

引用:
原帖由 iris_yan 於 2009-7-21 10:19 PM 發表 查看引用來源

:smile_03: 聖物:smile_03: :smile_03: 聖物......................:smile_03: :smile_03:
貴野離架,,,,,,:smile_03: 仲有香油,,問你點頂

引用:
原帖由 伏特加0712 於 2009-7-21 10:22 PM 發表

vincent話我果個文屎fd都係感笑佢
冇計~唔笑真係唔比面
妖....關比面咩事丫...你忍到咩?!:smile_03: :smile_03: :smile_03: :smile_03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆