上一頁下一頁
發新話題

~ 花舖 (丁香篇) ~

收藏  |  訂閱
1.5k  31.4k

引用:
原帖由 ching788 於 2009-7-5 05:41 PM 發表 查看引用來源
點解次次用完, 整乾左對手套, 諗住再用, 都比我整爛晒既:smile_39: :smile_39:
用夾.............夾住指位吊起

引用:
原帖由 ching788 於 2009-7-5 05:41 PM 發表 查看引用來源
點解次次用完, 整乾左對手套, 諗住再用, 都比我整爛晒既:smile_39: :smile_39:
係囉..... 次次都係爛少少, 咁就唔用得:smile_13: 仲要係爛右 手o個隻:smile_13:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-5 05:43 PM 發表 查看引用來源
唔要個網.................個網無用架
花園街........10個, 唔使洗

引用:
或者套係地拖棍上

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-5 05:42 PM 發表 查看引用來源
好大雨................正..................一陣睇大水由山沖落來....................激
影張相放上o黎啦:smile_30:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-7-5 05:44 PM 發表 查看引用來源
係囉..... 次次都係爛少少, 咁就唔用得:smile_13: 仲要係爛右 手o個隻:smile_13:
唔係喎...........係對手套痴住晒, 比我夾硬炆爛:smile_35:

引用:
原帖由 ching788 於 2009-7-5 05:43 PM 發表 查看引用來源
睇你仲激:smile_30: :smile_30:
而家啲水好似瀑布咁好勁

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-5 05:43 PM 發表 查看引用來源
唔要個網.................個網無用架
唔用個鐵網, 裡面把風扇會唔會飛出來o架:smile_27:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2009-7-5 05:45 PM 發表 查看引用來源
或者套係地拖棍上
我無2個地拖喎

引用:
原帖由 ching788 於 2009-7-5 05:44 PM 發表 查看引用來源
花園街........10個, 唔使洗
係咩o黎o架:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆