上一頁下一頁
發新話題

【夜遊館】~徵一班鍾意傾計既男/女性朋友~(part 33)祝6月29日 奸妃生日快樂..

收藏  |  訂閱
1.5k  31.3k

引用:
原帖由 hotfeel 於 29/6/2009 16:17 發表 查看引用來源
衰鬼..需然不太知發生咩樹...我一定撐你..做男人對女人最仲要忍耐:smile_o06:
熱感...我學習中..我相信我一定做到架~~:smile_24: :smile_24:

引用:
原帖由 280200 於 2009-6-29 04:21 PM 發表 查看引用來源
呢種佔有慾係好討厭ga~~~~
:smile_o08: :smile_o08:
:smile_38: 係架.......無論係男定女都唔鍾意比人過度支配自己...大家係平等既位置時...點解一定要過度約束對方

引用:
原帖由 mui 於 2009-6-29 16:18 發表 查看引用來源

話當係朋友咁食飯睇戲................:smile_39:
但出到黎又唔似係朋友...再係咁我就死
咁妳係行動上話比佢聽妳ge 不滿lo~~~
:smile_o12:

引用:
原帖由 mui 於 2009-6-29 16:21 發表 查看引用來源

就係我同前男友囉......................................:smile_27:
回頭草.:smile_14:

引用:
原帖由 mui 於 29/6/2009 16:20 發表 查看引用來源

你愛佢就要信佢既全部,同佢一齊大家都俾唔到信心..咁樣好辛苦
就係呢樣囉...可能係我無信心~~:') :')

引用:
原帖由 mui 於 2009-6-29 04:21 PM 發表 查看引用來源

就係我同前男友囉......................................:smile_27:
:smile_14: 佢仲成日約你呀...ONLY 2丁友嗎?

引用:
原帖由 tigacosmos 於 2009-6-29 04:21 PM 發表 查看引用來源

但我on 又唔見妳.
乜咁鬼難都撞唔到呀:smile_39:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-29 16:21 發表 查看引用來源
熱感...我學習中..我相信我一定做到架~~:smile_24: :smile_24:
努力呀, 鬼.

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-6-29 04:21 PM 發表 查看引用來源
做男人就係最衰欠呢方面...其實做什麼事情太重疑心都係唔好架

引用:
原帖由 kjill39 於 2009-6-29 04:21 PM 發表 查看引用來源
我來了!! hello大家好~~~~:smile_o15:
HI呀   呀蕉..今日甘早既:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆