上一頁下一頁
發新話題

那些年,榴槤之國的女孩們

收藏  |  訂閱
11.0k  903.8k

回覆 6509# star_platina 的帖子

本地街頭小食我都喜愛

引用:
原帖由 老公大人 於 28/6/2021 12:31 發表 查看引用來源
鍾意 星兄 有聲有圖嘅貼,我發文都鍾意加相比大家幻想
師兄嘅故事阿星都有拜讀,幾時再有更新呢?😬

引用:
原帖由 r6654c 於 28/6/2021 12:21 發表 查看引用來源

又陌生番好易变回又熟落番😀
煮飯咩師兄又生又熟😬

引用:
原帖由 大Jasonn 於 28/6/2021 12:32 發表 查看引用來源
本地街頭小食我都喜愛
阿星曾經好中意食鹵味㗎😬

放食飯都唔記得出文添,第12話~

Gina XII

Miss Tang見阿星都推阿Gina推得好直接,行去攞車嘅時候忍唔住問阿星:「你真係唔同Gina食晏?我可以車Cassy去機場喎,你同佢去食啦。」阿星笑笑,話:「俾人質咗一拳,鼻痛,唔啦。」Cassy開口:「佢好需要你嘅幫助,你唔好對佢咁冷淡啦。」阿星瞇起對近視眼望住Cassy話:「阿星知嘅,但係唔想同佢太近距離。」Cassy好奇:「點解呢?」阿星捉住Miss Tang膊頭做盲公竹,一路行一路話:「你介紹親啲人個個最後都同阿星上咗床,好似阿星係條淫棍,係女都啱咁,再係咁落去阿星遲早俾你哋幾個榨乾。如果佢需要治療,可以正式約個時間,叫埋佢上嚟睇住啦。」最後果句係對住Miss Tang講嘅。如果阿星第時做老闆,一定會請Miss Tang呢類人做秘書,佢私底下幫阿星打理所有事都井井有條,可以話個心放到唔放。

Miss Tang拍拍阿星搭住佢膊頭嘅手,表示多謝阿星嘅信任,Cassy望住阿星,一路行一路講:「你覺得Gina點呢?」「幾好呀,幾靚女。」「咁點解你會拒絕呢?」阿星笑笑:「你走咗之後阿星只會同Elly,Louise同埋Erieann地間唔中見面,至於佢,」阿星再揸揸Miss Tang嘅膊頭,「佢嘅治療都差唔多完成,都係時候要開始分手啦。」Miss Tang按住阿星隻手,擰轉頭望住阿星話:「你自己照顧唔到自己嘅,你未走我都會去你處照顧你,幫你執下屋。」唉,俾人睇穿哂阿星籠嘢,呃到其他人呃唔到Miss Tang。

送咗Cassy入閘,阿星搭住Miss Tang膊頭好似個盲公咁跟住佢行去停車場,一路行嘅時候Miss Tang再次開聲問阿星:「你真係唔諗住幫Gina?」阿星好奇點解Miss Tang會咁問,Miss Tang嘅答案令到阿星啼笑皆非:「你對佢好似好冷淡咁,佢咁靚女,又係香港人,唔會親切啲咩?」親切感係有嘅,不過個個都親切感,咪個個都免費治療,阿星咪白做?你唔係諗住個個都攬攬抱抱就免費治療啩?Miss Tang笑住話:「哦,我知啦,有人驚自己鹹濕忍唔住手!」阿星望住Miss Tang,不得不寫個服字,咁都俾你發現到,唔讚你醒目都唔得。喺阿星同Miss Tang講講笑笑嘅時候,阿星個爛舊電話又響起,果位唔肯放棄嘅人又再打嚟。
(待續)😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-28 12:24 發表 查看引用來源

又或者可能佢哋都已經揾到自己嘅歸屬😬
這個結局都好好,星爺都想女伴們生活愉快,大家曾經開心過😀

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-28 12:44 發表 查看引用來源
放食飯都唔記得出文添,第12話~

Gina XII

Miss Tang見阿星都推阿Gina推得好直接,行去攞車嘅時候忍唔住問阿星:「你真係唔同Gina食晏?我可以車Cassy去機場喎,你同佢去食啦。」阿星笑笑,話:「俾人質咗一拳,鼻痛,唔啦。」Cassy開 ...
星爺要幫的始終要幫,追到天涯海角都唔放個你😀

回覆 6514# star_platina 的帖子

係咪有啲咩睇呀😛😛😛

引用:
原帖由 r6654c 於 28/6/2021 12:46 發表 查看引用來源

這個結局都好好,星爺都想女伴們生活愉快,大家曾經開心過😀
係,始終阿星係佢哋人生中嘅過客,只係輕輕咁插入搖擺😬

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-6-28 12:27 發表 查看引用來源

榴槤夾魚生再加碗香港砵仔糕又點睇?😬
星爺如果今晚23:30到7000 會否有齊三款閃咭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆