上一頁下一頁
發新話題

徵朋友*♡吃,喝,玩,樂,吹水♡R466♡

收藏  |  訂閱
1.5k  28.9k

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-6 11:52 AM 發表 查看引用來源

就係驚呢樣囉..做人都比佢恰.,.,,做鬼咪仲大獲:smile_o01:
做鬼 可能你恰番佢呢:smile_30:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 6/7/2009 11:58 發表 查看引用來源

但我想長命D WO...你等多我幾廿年先啦:smile_o13:
你呀...睇情況啦~~:smile_o01:

引用:
原帖由 蜜桃小櫻~小狼 於 6/7/2009 11:59 發表 查看引用來源

我想出I PHONE 月中係唔係真係會跌價呢:smile_13:
幫係留意下啦~:smile_o12:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-6 12:02 PM 發表 查看引用來源
幫係留意下啦~:smile_o12:
諗住送俾我呀:smile_o05:

引用:
原帖由 蜜桃小櫻~小狼 於 6/7/2009 12:03 發表 查看引用來源

諗住送俾我呀:smile_o05:
係呀..不過叫你老公俾錢...送貨又如何~~:smile_o01:

引用:
原帖由 蜜桃小櫻~小狼 於 2009-7-6 11:59 AM 發表 查看引用來源

我想出I PHONE 月中係唔係真係會跌價呢:smile_13:
之前聽聞係會跌囉...但未經證實呢..你再等下先啦:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 我鍾意小魔鬼 於 2009-7-6 12:06 PM 發表 查看引用來源
係呀..不過叫你老公俾錢...送貨又如何~~:smile_o01:
差住先啦 你方佢走左去咩:smile_o05:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 2009-7-6 12:08 PM 發表 查看引用來源
之前聽聞係會跌囉...但未經證實呢..你再等下先啦:smile_38: :smile_38:
係啵 不過都係傳 但D人話功能唔差幾多 未必會跌 :smile_o16:

引用:
原帖由 辦公室小妹 於 6/7/2009 12:08 發表 查看引用來源
佢有專人報價俾佢..佢水乜驚~~:smile_o01:

引用:
原帖由 蜜桃小櫻~小狼 於 2009-7-6 12:09 PM 發表 查看引用來源

係啵 不過都係傳 但D人話功能唔差幾多 未必會跌 :smile_o16:
我之前都想買..但又覺得貴..最終我都係放棄左:smile_13: :smile_13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆