上一頁下一頁
發新話題

9月26日星期6晚玩樂唱K Party

收藏  |  訂閱
1.5k  44.6k

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-6-29 01:27 AM 發表 查看引用來源
我7月嘅booking已經full晒添啦:smile_30: :smile_30:
咁就8月約一日出來一齊玩

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-6-29 01:26 AM 發表 查看引用來源
吾打緊,有緣嘅話我地會再見到架:smile_30: :smile_30: :smile_30:
其實都好想去不過再去會比呀媽小
而且小弟能力有限
上去只可以飲下酒其他就:smile_o03: :smile_o03:

引用:
原帖由 ray07 於 2009-6-29 01:30 AM 發表 查看引用來源

咁就8月約一日出來一齊玩
咁你要祝我好運先啦,我驚我過吾到7月呀:smile_27: :smile_42:

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-6-29 01:32 AM 發表 查看引用來源
咁你要祝我好運先啦,我驚我過吾到7月呀:smile_27: :smile_42:
你七月連場大戰
小心精.....人......

今晚要看足球巴西大戰美國

引用:
原帖由 ray07 於 2009-6-29 01:32 AM 發表 查看引用來源

其實都好想去不過再去會比呀媽小
而且小弟能力有限
上去只可以飲下酒其他就:smile_o03: :smile_o03:
我星期2都喺諗住飲下酒架咋,事關兩個幾月冇去過藍毛個團啦:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-6-29 01:38 AM 發表 查看引用來源
我星期2都喺諗住飲下酒架咋,事關兩個幾月冇去過藍毛個團啦:smile_38: :smile_38:
我哋今日才飲完荼

去唔到都支持下:smile_o08:

引用:
原帖由 ray07 於 2009-6-29 01:39 AM 發表 查看引用來源

我哋今日才飲完荼
咁正:smile_38: 我地今日都有狂風暴雨早餐團:smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 教皇亞力士 於 2009-6-29 01:40 AM 發表 查看引用來源
咁正:smile_38: 我地今日都有狂風暴雨早餐團:smile_30: :smile_30: :smile_30:
好在我哋在室內
但真的狂風暴雨

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆