上一頁下一頁
發新話題

揾30-40歲左右嘅女女做朋友

收藏  |  訂閱
1.5k  33.3k

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-5-18 03:50 PM 發表 查看引用來源
舖頭有客到,d伙記唔見哂,惟有老闆自己招乎人,接住係...上discuss識朋友
老闆....
有人偷....:smile_44:

家陣d後生仔唔識咩叫偷柴架

請問咩叫偷柴呀?
by the way 我都唔係叫後生架喇, 我諗我唔識既話, 只可以用無知黎形容我

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-5-18 04:05 PM 發表 查看引用來源
:smile_45: 老細, 我後生, 所以唔識呀,

(偷柴) 姐咩黎架 ??  :smile_42:

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-5-18 04:05 PM 發表 查看引用來源
老闆...........你好唔斯文喎!!!

D後生既好叻既, 唔正經既野............
好少唔識..........

而且...偷柴....係正常後生仔行為!!

引用:
原帖由 johnykc323 於 2009-5-18 03:50 PM 發表 查看引用來源
舖頭有客到,d伙記唔見哂,惟有老闆自己招乎人,接住係...上discuss識朋友
即係,

係好耐好耐以前, 有一個人, 佢叫老柴, 佢上dicuss識朋友喎,

但由於佢太神秘, D人以為佢係特工, 所以, 初時無人so肯佢.....:smile_38:

引用:
原帖由 liu3666 於 2009-5-18 04:14 PM 發表 查看引用來源

老闆...........你好唔斯文喎!!!

D後生既好叻既, 唔正經既野............
好少唔識..........

而且...偷柴....係正常後生仔行為!!
唔明呀 !!!!!  :smile_42: :smile_42: :smile_42: :smile_42: :smile_42:

引用:
原帖由 lemontree07 於 2009-5-18 04:10 PM 發表 查看引用來源

:smile_45: 老細, 我後生, 所以唔識呀,

(偷柴) 姐咩黎架 ??  :smile_42:
樓主想搵 30 ~ 40 既, :smile_45: 呢個年紀..........應該知:smile_45:  

係喎........
檸檬樹既樹支枯左都可以當柴燒喎!!

引用:
原帖由 liu3666 於 2009-5-18 04:20 PM 發表 查看引用來源

樓主想搵 30 ~ 40 既, :smile_45: 呢個年紀..........應該知:smile_45:  

係喎........
檸檬樹既樹支枯左都可以當柴燒喎!!
我接近架喇
但都係唔明呀
你可唔可以解釋一下呀?

根據大英字典同康𤋮字典話,一個小朋友有一日偷咗一係柴,但又無地方收埋,咁佢唯有收埋係衭廊裹,咁d人就會見到突起一舊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆