上一頁下一頁
發新話題

(至暈飯局版)~Discuss~ 足球隊 徵 靚女觀眾 & 啦啦隊~173

收藏  |  訂閱
753  9.1k

引用:
原帖由 dee07 於 2009-5-22 11:54 AM 發表 查看引用來源

3分幾鐘囉~~~
有3分鐘係你講第二d野:smile_45:

引用:
原帖由 dee07 於 22-5-2009 10:29 發表 查看引用來源
呢班師兄弟~~~請盡快與我聯絡交保護費~~~~$220
呢個陣容有唔少冇腳既雀仔, 唔易搵

引用:
原帖由 謝奶突6 於 2009-5-22 12:14 PM 發表 查看引用來源
咁你破世界紀錄時間啦:smile_38:

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-5-22 12:15 PM 發表 查看引用來源

呢個陣容有唔少冇腳既雀仔, 唔易搵
no la~~~佢地己經confirm左~~~你又點呀~~~諗法依然無變??:smile_41:

引用:
原帖由 謝奶突6 於 2009-5-22 11:28 AM 發表 查看引用來源
有3件明顯唔滿意個顏色:smile_44:
唔好用自己把尺去量度人....:smile_45: 7t

引用:
原帖由 謝奶突6 於 2009-5-22 12:14 PM 發表 查看引用來源
我有錄音架~~~你駛唔駛聽番呀?:smile_30:

引用:
原帖由 dee07 於 2009-5-22 12:24 PM 發表 查看引用來源

no la~~~佢地己經confirm左~~~你又點呀~~~諗法依然無變??:smile_41:
佢係無雀既仔.....:smile_44:

引用:
原帖由 朱大少 於 2009-5-22 12:26 PM 發表 查看引用來源

唔好用自己把尺去量度人....:smile_45: 7t
你由佢啦~~~佢呢排心情唔好~~我會體諒佢~~~~:smile_40:

引用:
原帖由 dee07 於 22-5-2009 12:24 發表 查看引用來源
上次荔枝角後我發現廿個人裏面,
冇黃衫既好似淨係得 8t 同 jay.
依家又唔係要踢聯賽,
個人意見真係唔應該整過件喎.:smile_13:

引用:
原帖由 ix-man 於 2009-5-22 01:31 PM 發表 查看引用來源

上次荔枝角後我發現廿個人裏面,
冇黃衫既好似淨係得 8t 同 jay.
依家又唔係要踢聯賽,
個人意見真係唔應該整過件喎.:smile_13:
即係無變~~~ok~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆