上一頁下一頁
發新話題

詩酒豪情 同浮一白 VIII ** 我徵友

收藏  |  訂閱
1.5k  39.1k

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-6-23 08:35 AM 發表 查看引用來源
我今日都未嫁得出:smile_13:
你幾時嫁呀.... 唔水比帖我o架:smile_30:
唔係...今天你嫁咩...........
你今天嫁給...............啦:smile_44:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-6-23 08:34 AM 發表 查看引用來源
你成日都唔o向樹.... 實拍烏蠅啦:smile_45:
副業啫.副業啫.....:smile_13:

引用:
原帖由 斯人讀潮水 於 2009-6-23 08:38 AM 發表 查看引用來源

好呀........有冇題呀:smile_38:
無題:smile_40:

引用:
原帖由 devil-sweety 於 2009-6-21 10:48 AM 發表 查看引用來源
父親節快樂~
乖吓

引用:
原帖由 斯人讀潮水 於 2009-6-23 08:39 AM 發表 查看引用來源

唔係...今天你嫁咩...........
你今天嫁給...............啦:smile_44:
我今天嫁給 點點點 :smile_41:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-6-23 08:42 AM 發表 查看引用來源
無題:smile_40:
又花架啦......橫掂你咁多花舖......有價有市呀:smile_38:

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-6-23 08:43 AM 發表 查看引用來源
我今天嫁給 點點點 :smile_41:
你今天嫁給....禾............啦.你今天嫁給.....禾..........啦..............

引用:
原帖由 斯人讀潮水 於 2009-6-23 08:44 AM 發表 查看引用來源

又花架啦......橫掂你咁多花舖......有價有市呀:smile_38:
花舖女主人都無人要:smile_45:

引用:
原帖由 斯人讀潮水 於 2009-6-23 08:46 AM 發表 查看引用來源

你今天嫁給....禾............啦.你今天嫁給.....禾..........啦..............
你索左 k 呀

引用:
原帖由 花映雪 於 2009-6-23 08:47 AM 發表 查看引用來源
花舖女主人都無人要:smile_45:
孤芳自賞...........乎:smile_45:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆