上一頁下一頁
發新話題

<<小天使........誠徵各方好友來同我傾心事>>第六回

收藏  |  訂閱
743  4.6k

引用:
原帖由 豬天使 於 2009-4-22 10:07 AM 發表 查看引用來源

哈哈,唔一定,我無唔等於人地
你又講得啱.............................

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-4-22 10:20 發表 查看引用來源

即係地獄要有魔鬼....................................:smile_19: :smile_19: :smile_19:

我個係天堂
  地獄留俾其他人啦

小天使見點呀? 

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-4-21 12:11 PM 發表 查看引用來源

點解5去下 ar :smile_41::smile_41: 佢5比我地入去 :smile_14::smile_14: 話晒妳係佢daddy ma
小天使早晨
各位好
tommy你自已問下daddy呀,包你有答案.你自已想去.唔係我呀:smile_30: :smile_30:講明先/唔好拖我落水:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 peterandu 於 2009-4-21 12:21 PM 發表 查看引用來源

我覺得直口你姐,有人去離島咪仲遠,都係咁去:smile_35:
其實去到行𠗐都幾舒服,吸啖空氣都清新鮮d
什麼直口呀.:smile_14: 你知道要從我家去真要來回4個鐘頭呀:smile_27:
我有時間一定去看夜景的,美利house多優美

引用:
原帖由 啟天 於 2009-4-22 11:29 AM 發表 查看引用來源

我個係天堂
  地獄留俾其他人啦

留比邊D人先:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 啟天 於 2009-4-22 11:29 AM 發表 查看引用來源
  小天使見點呀? 
訓醒一攪好好多:smile_30:

引用:
原帖由 傷心小天使 於 2009-4-22 08:21 PM 發表 查看引用來源

留比邊D人先:smile_30: :smile_30:
你仲唔返工~~~:smile_14: :smile_14:

引用:
原帖由 MATHES232 於 2009-4-22 11:30 AM 發表 查看引用來源

小天使早晨
各位好
tommy你自已問下daddy呀,包你有答案.你自已想去.唔係我呀:smile_30: :smile_30:講明先/唔好拖我落水:smile_38: :smile_38:
蓉兒姐姐你好.................小天使妹妹向你晚安

引用:
原帖由 粗麵 於 2009-4-22 08:23 PM 發表 查看引用來源

你仲唔返工~~~:smile_14: :smile_14:
未夠鐘呀
你呢:smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆