上一頁下一頁
發新話題

*聚緣會*誠徵30以上單身好男好女,一齊旅行,打牌,唱K,shopping,party...(非誠勿入)16

收藏  |  訂閱
763  18.1k

我係佢SUPER FAN.....
引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-29 01:21 PM 發表 查看引用來源

可能"同性"相斥.......我接受到巨係同性戀,但頂唔順巨演唱會變裝......

巨 1 生 實 踐 左 "不 平 凡" , "色"" 藝" 都 可 算 風 華 絕 代,  除 左 某 刻 唏 噓 緬 懷, 我 地 真 係 唔 知 如 何 自 處.. ...

引用:
原帖由 hughug 於 2009-3-29 01:40 PM 發表 查看引用來源
我係佢SUPER FAN.....
聽 得 出....... .........我 係 你 FAN 屎........

引用:
原帖由 hughug 於 2009-3-29 01:39 PM 發表 查看引用來源
午個安先..
乖......HUG HUG.... .......

引用:
原帖由 colin2008 於 2009-3-29 01:39 PM 發表 查看引用來源
你過獎了,我都係追求寫意人生,毋須錦衣美食既
錦衣美食是做 HIGHLIGHT......自 在 就 好.........

回覆 642# 的帖子

HAHA. 你又玩我啦\

今時今日..做到寫意已經好困難.係一生人既夢想..
更惶論榮華富貴
引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-29 01:54 PM 發表 查看引用來源

錦衣美食是做 HIGHLIGHT......自 在 就 好.........

引用:
原帖由 hughug 於 2009-3-29 01:55 PM 發表 查看引用來源
HAHA. 你又玩我啦\
你 都 幾 玩 得 架 我 想......可 惜 太 忙........:smile_24: :smile_40:

就算點忙. 但你想幾時玩既. 開句聲.. 即刻比你玩
引用:
原帖由 緣碌碌 於 2009-3-29 02:00 PM 發表 查看引用來源

你 都 幾 玩 得 架 我 想......可 惜 太 忙........:smile_24: :smile_40:

引用:
原帖由 hughug 於 2009-3-29 01:57 PM 發表 查看引用來源
今時今日..做到寫意已經好困難.係一生人既夢想..
更惶論榮華富貴
既 然 人 生 而 不 易 , 更 何  需  自 苦.......好 多 壓 力 係 源 自 自 身.........我 都 努 力 學 ING "放 輕 鬆".......:smile_38:

我 去 輕 鬆 TEA 1 TEA..........D 份 量 岩 我........

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆