上一頁下一頁
發新話題

徵玩得吹得的您入小妹吹水室(PART 64)*3月21日有活動*

收藏  |  訂閱
738  4.9k

引用:
原帖由 【細Bee】 於 2009-3-10 06:06 PM 發表 查看引用來源

我搵佢就得閒咖啦....:smile_30: :smile_30:
咁 您 重 唔 叫 佢 返 黎 ....
好 多 人 要 搵 佢 啦 ~~:smile_46: :smile_46:

引用:
原帖由 【細Bee】 於 2009-3-10 06:04 PM 發表 查看引用來源

會呀.....:smile_13: :smile_13:
咁點算:smile_13:

引用:
原帖由 蕭聯油雞 於 2009-3-10 06:07 PM 發表 查看引用來源

咁咪好慘:smile_27:
嗰個人
哦 ~
果 個 人 次 次 都 係 咁 家 啦~
慣 了 , 所 以 唔 使 同 佢 客 氣 ...

引用:
原帖由 蕭聯油雞 於 2009-3-10 06:07 PM 發表 查看引用來源

咁咪好慘:smile_27:
嗰個人
嗰個人....不知幾中意呀...

引用:
原帖由 【細Bee】 於 2009-3-10 06:06 PM 發表 查看引用來源

我搵佢就得閒咖啦....:smile_30: :smile_30:
王太做緊dvd

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-3-10 06:05 PM 發表 查看引用來源

感 比 D 選 擇 佢 ,
一 係 訓 埋 一 邊 休 息 下 , 休 息 完 再 黎 過 ...
唔 係 就 叫 車 送 佢 回 家 . 都 係 自 己 比 錢 ....:smile_30: :smile_30:
有冇第三個:smile_38:

引用:
原帖由 MINAKO妹 於 2009-3-10 06:08 PM 發表 查看引用來源

咁 您 重 唔 叫 佢 返 黎 ....
好 多 人 要 搵 佢 啦 ~~:smile_46: :smile_46:
佢唔得閒呀....有野做緊呀...

引用:
原帖由 tommy1601 於 2009-3-10 06:07 PM 發表 查看引用來源

咁第一次係邊度見 ar :smile_47::smile_47:
咁呀
係元朗見啊第一次

引用:
原帖由 蕭聯油雞 於 2009-3-10 06:08 PM 發表 查看引用來源

咁點算:smile_13:
最好早d話我知啦...:smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 【細Bee】 於 2009-3-10 06:09 PM 發表 查看引用來源

嗰個人....不知幾中意呀...   
您 又 知 我 講 邊 個 呀 @@"

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆