上一頁下一頁
發新話題

290109代~♥♡雪國徵男女朋友♡♥~祝願雪國國民生活快樂~

收藏  |  訂閱
741  6.4k

引用:
原帖由 Takyee 於 2009-2-13 10:47 AM 發表

早晨呀~ 家姐
未郁,舉手,趴埋牆~~~:smile_38: :smile_34:

引用:
原帖由 trulymic 於 2009-2-13 11:20 AM 發表

你都係呀!!! 攪野既時候叫得大聲d 逼真d 啊
叫佢得閒就參考o下D AV 囡優la!!

引用:
原帖由 jenycmyc 於 2009-2-13 10:30 AM 發表

唔知............:smile_13:
所以未話贈妳一言la~:smile_44:

今天小心D
明天開心D
sunday訓晏D
monday返早D!!:smile_30:

引用:
原帖由 nahchuen 於 2009-2-13 12:02 發表 查看引用來源

所以未話贈妳一言la~:smile_44:

今天小心D
明天開心D
sunday訓晏D
monday返早D!!:smile_30:
都唔知你up 乜............:smile_27:

引用:
原帖由 nahchuen 於 2009-2-13 11:59 AM 發表 查看引用來源
叫佢得閒就參考o下D AV 囡優la!!
佢冇咩天資......學極都唔識!!

引用:
原帖由 jenycmyc 於 2009-2-13 12:08 PM 發表

都唔知你up 乜............:smile_27:
今天小心D (黑色星期五)
明天開心D (情人節)
sunday訓晏D (happy 完訓晏D)
monday返早D!! (又要準時返工la~:smile_22: )

其實以上係贈比大家ge~~:smile_46:

祝大家情人節快樂

引用:
原帖由 trulymic 於 2009-2-13 12:14 PM 發表

佢冇咩天資......學極都唔識!!
5通要我地親自調教先曉?:smile_22:         

引用:
原帖由 nahchuen 於 2009-2-13 12:16 PM 發表

今天小心D (黑色星期五)
明天開心D (情人節)
sunday訓晏D (happy 完訓晏D)
monday返早D!! (又要準時返工la~:smile_22: )

其實以上係贈比大家ge~~:smile_46:

祝大家情人節快樂

http://i29.photobuck ...
PTU....我都祝你情人節快樂...lunch la...bye!

引用:
原帖由 朱仔包 於 2009-2-13 12:25 PM 發表
PTU....我都祝你情人節快樂...lunch la...bye!
thx~~人人都lunch la

曼小魚到..............:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆