上一頁下一頁
發新話題

也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【92】

收藏  |  訂閱
737  4.9k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2/12/2008 11:49 發表 查看引用來源
但無係個度返工後就唔去囉
正常丫.............好似sogo咁
有段時間我一個week最少去3-4日
而家3-4年都未必去一次,:smile_03: :smile_03:

突然間覺得今日係一個非常開心既一天
原本覺得今日麻麻地咋,因為尋晚發左個令我好驚既惡夢
不過一早起身就可以俾我懶洋洋地食早餐飲咖啡
一上網睇報紙就見到難得一見既天文現象......"哈哈笑"
跟住上網吹左一陣水,就遇上個好曬好曬既"未來新娘子"準備報喜

希望開心既mood一直去到夜晚啦,呵

引用:
原帖由 驀然回首 於 2/12/2008 11:53 發表 查看引用來源
兩個上來我密啲手:smile_46: :smile_46: :smile_46:
我拉埋jp,c妹,雀雀一 齊打劫你d書
睇你有幾多隻手,哈哈

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-12-2 11:53 AM 發表 查看引用來源

而家3-4年都未必去一次,:smile_03: :smile_03:

不 ...
我無係個邊返工十幾年囉

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-12-2 11:54 AM 發表 查看引用來源

我拉埋jp,c妹,雀雀一 齊打劫你d書
睇你有幾多隻手,哈哈
數數下我班樂隊似你地扮多啲喎

各位午安   

引用:
原帖由 驀然回首 於 2/12/2008 11:59 發表 查看引用來源
數數下我班樂隊似你地扮多啲喎
數下先............ 有冇咁少人呀

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2/12/2008 12:01 發表 查看引用來源
各位午安   
未夠鐘.............唔mor你住,嘿

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-12-2 11:53 AM 發表 查看引用來源

不 ...
你以前係銅鑼灣返工?
你一朝早可以做咁多野,你幾點起身?
我從來都好少慢慢食早餐

引用:
原帖由 MetroAgent 於 2008-12-2 12:01 PM 發表 查看引用來源
各位午安   
你真係十二點先到,好準時

引用:
原帖由 豬骨煲 於 2008-12-2 12:04 PM 發表

未夠鐘.............唔mor你住,嘿
哈哈...好心水清啵..

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆