上一頁下一頁
發新話題

【徵友館】

收藏  |  訂閱
739  4.6k

引用:
原帖由 快樂Lv 於 2008-11-13 12:29 AM 發表 查看引用來源

死虧佬。。冇撚用就冇撚用la。。。三個鐘出三野仲係度9 young  young 。。。。:smile_30: :smile_03: :smile_03:
屌你啦....第三野都夠攪大你呀.....其他果d已經係水溝血啦.

引用:
原帖由 mobileme 於 2008-11-13 12:29 AM 發表 查看引用來源

特別推介賤精LV 絕技, 潮吹二十連發, 天氣乾燥最岩, 衝力驚人, 配合悽厲叫聲, 比美五級強姦, 無受過訓練唔好亂溝, 否則後果自負.
我好想咬撚斷你丫。。而家:smile_29: :smile_29:

:smile_44: 入黎鼠過先.....大人晚安

引用:
原帖由 快樂Lv 於 2008-11-13 12:31 AM 發表 查看引用來源

我好想咬撚斷你丫。。而家:smile_29: :smile_29:
見你咁肉緊, 整夠你廿一連發, black jack 通殺...!!!!!!!!!:smile_34: :smile_43:

引用:
原帖由 **貶貶** 於 2008-11-13 12:25 AM 發表 查看引用來源

吊撚爆你條腸腸吖~~~!係咪傻撚咗呀~!
你而家先知我係傻架....:smile_13:

引用:
原帖由 mobileme 於 2008-11-13 12:29 AM 發表 查看引用來源

我夠知啦.....知喇...我虧嘛....日日都提住我.......
我專醫虧佬~! :smile_47:

引用:
原帖由 mobileme 於 2008-11-13 12:31 AM 發表 查看引用來源

屌你啦....第三野都夠攪大你呀.....其他果d已經係水溝血啦.
乜仔條虫仔有咁長咩。。。睇怕你都有心冇力囉。。。虧佬:smile_03: :smile_03:

當睇我唔到得架喇:smile_35:

引用:
原帖由 mobileme 於 2008-11-13 12:22 AM 發表 查看引用來源

1. 大波貶 - 夾腸一流, 功夫到家, 叫聲淫亂.

2. 賤精 LV - 深喉成名, 以柔制剛, 趣在耐力夠.
冇興趣:smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 快樂Lv 於 2008-11-13 12:33 AM 發表 查看引用來源

乜仔條虫仔有咁長咩。。。睇怕你都有心冇力囉。。。虧佬:smile_03: :smile_03:
你老味~~~~~係唔係玩呀~~~八婆~~~我怕我一野未完你就發炎要軍醫出黎腰斬賽事呀~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆