上一頁下一頁
發新話題

徵心境開朗之人士進入有緣小小館(45+)

收藏  |  訂閱
738  6.3k

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-20 11:05 PM 發表 查看引用來源

:smile_04: 顏妹實check到......
飛唔出五指山~~~:smile_03:
我都無交電話費

查到,又點呢

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-20 11:06 PM 發表 查看引用來源

你同顏妹想法一樣.. .
真係英雄所見略同...呵.. 呵....  
我地終於搵到共通話題.......咁你幾時介紹的又靚又有錢概靚女俾我識呢

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-20 11:08 PM 發表 查看引用來源

三色朱古力雪糕...:smile_47: .顏妹就知....:smile_13: .乜野三色台丫.....:smile_41:
朱古力...........有三隻色架咩

邊三隻呀

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-11-20 11:21 PM 發表 查看引用來源

我鐘意木瓜多的
你做乜失驚無神飄入黎........:smile_27:
顏妹鐘意...大樹菠蘿....:smile_47:
今次係祈福買到大樹菠蘿乾.脆脆地....ok 好味...:smile_14:
但...唔及泰國買既好食.....:smile_40:

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-20 11:09 PM 發表 查看引用來源

放心啦...:smile_40: ..顏妹易左容..:smile_44: ..無咁易比人認到~~~:smile_44:
化左灰未丫...........化左都可能認到喎

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-11-20 11:22 PM 發表 查看引用來源

佢點答你呀
佢又唔知飄左去邊間鋪.....:smile_22:
打個鑼先.......:smile_38: ....車牌........你係邊樹丫..........:smile_38:

引用:
原帖由 happylady636 於 2008-11-20 11:10 PM 發表 查看引用來源

唔制丫..... 顏妹要知......:smile_24: 費時出年...你提起...顏妹都係一舊飯~~~:smile_13:
咁我唔提囉.........你咪一樣一舊飯

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-11-20 11:23 PM 發表 查看引用來源

我都唔飲酒.........點會醉呢
唔係...醉話...:smile_46: 咁應該係瘋話.....

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-11-20 11:25 PM 發表 查看引用來源

我都無交電話費

查到,又點
你堆女朋友無幫你交台費丫....:smile_38: 咁無face?:smile_40:
到時你就知......

引用:
原帖由 莫思仇 於 2008-11-20 11:26 PM 發表 查看引用來源

我地終於搵到共通話題.......咁你幾時介紹的又靚又有錢概靚女俾我識呢
你應付你個堆女朋友先講啦....:smile_38: .
你有無聽顏妹話..:smile_14: .散緊幾件丫.....:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆