上一頁下一頁
發新話題

【徵友】也許,這輩子我們無緣牽著手..................... ─【56】

收藏  |  訂閱
744  4.4k

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-16 07:35 AM 發表
早咩.............再嗌再斬
:smile_34: :smile_34: 放9咬你

引用:
原帖由 nick` 於 2008-10-16 07:36 AM 發表 查看引用來源

無工可揾﹐實業率去到差唔多9%:smile_27: 揾僅學校
做下part-time.......一邊搵學校囉................做咩唔使介意架,好過真空左日子

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-16 07:38 AM 發表
做下part-time.......一邊搵學校囉................做咩唔使介意架,好過真空左日子
我想去阿kids到做阿四:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 nick` 於 2008-10-16 07:37 AM 發表 查看引用來源

:smile_34: :smile_34: 放9咬你
哈哈哈...............你知唔知我綽號係咩?....................嚇遍天下名山大川山魈魑魅魍魎鬼見愁狗要走............就係我啦

引用:
原帖由 nick` 於 2008-10-16 07:41 AM 發表 查看引用來源

我想去阿kids到做阿四:smile_30: :smile_30:
無出色................仲色心未氓..............讀完書大個仔先啦

早晨+閃886:smile_43:

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-16 07:42 AM 發表
哈哈哈...............你知唔知我綽號係咩?....................嚇遍天下名山大川山魈魑魅魍魎鬼見愁狗要走............就係我啦
唔識字﹐睇唔明:smile_34:

引用:
原帖由 win1029 於 2008-10-16 07:46 AM 發表 查看引用來源
早晨+閃886:smile_43:
早晨............................喂.................咪走咁快................小心呀

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-16 07:47 AM 發表 查看引用來源
早晨............................喂.................咪走咁快................小心呀
著住6吋高踭鞋行咁快

引用:
原帖由 驀然回首 於 2008-10-16 07:44 AM 發表
無出色................仲色心未氓..............讀完書大個仔先啦
我係貪個包食包住:smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆