上一頁下一頁
發新話題

玩得傾得的您入小妹吹水室(PART47)*

收藏  |  訂閱
739  6.3k

引用:
原帖由 nick` 於 2008-10-9 12:09 PM 發表 查看引用來源

我都唔係香港人又點會有得北上:smile_30: :smile_30:
咁你係咩人呀:smile_38::smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
原帖由 沒情趣的我 於 2008-10-9 12:11 PM 發表
咁要咩啊?武功蓋世,狀元之才,一人之下,萬人之上? :smile_30:
丐幫幫主:smile_41: :smile_41:

偶然放開自己,做下閒雲野鶴,一齊游山玩水,研究下詩詞歌賦。。:smile_46:
引用:
原帖由 boy'slover 於 2008-10-9 12:09 PM 發表 查看引用來源咁禾做咩無啦啦跟你北上呀

引用:
原帖由 boy'slover 於 2008-10-9 12:12 PM 發表
咁你係咩人呀:smile_38::smile_30::smile_30::smile_30:
外星人不過家下住左係美國借:smile_38:

引用:
原帖由 沒情趣的我 於 2008-10-9 12:11 PM 發表 查看引用來源
咁要咩啊?武功蓋世,狀元之才,一人之下,萬人之上? :smile_30:

你估冇則天咩:smile_38::smile_30::smile_30::smile_30:

ic ic.. 
引用:
原帖由 nick` 於 2008-10-9 12:14 PM 發表 查看引用來源外星人不過家下住左係美國借:smile_38:

引用:
原帖由 沒情趣的我 於 2008-10-9 12:13 PM 發表 查看引用來源
偶然放開自己,做下閒雲野鶴,一齊游山玩水,研究下詩詞歌賦。。:smile_46:

呢d生活等退休先講啦:smile_42::smile_27:

引用:
原帖由 沒情趣的我 於 2008-10-9 12:13 PM 發表
做世外高人呀:smile_30:

係啊。 但係喱D人通常都係老到就快死果隻。。 
引用:
原帖由 nick` 於 2008-10-9 12:16 PM 發表 查看引用來源做世外高人呀:smile_30:

引用:
原帖由 nick` 於 2008-10-9 12:14 PM 發表 查看引用來源

外星人不過家下住左係美國借:smile_38:
:smile_14: 美國。。。。。。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆