上一頁下一頁
發新話題

27/9 updated ''邂逅相遇''證明有緣 #1 #292 #490 #605 #1003 #2177

收藏  |  訂閱
2.2k  154.1k

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-4 09:36 發表 查看引用來源

我已經開左冷氣 一行出冷氣房 想死咁濟😭😭😭
師妹要小心保重身體呀

我有跟足FORMAT架,唔知我會唔會被寵幸呢....希望有機會啦
引用:
原帖由 araz 於 2020-5-3 15:13 發表 查看引用來源
我聽完 忍唔住...即刻捉住咗佢細佬 放左係妺妹門口 再用細佬撩左妹妹幾下    點知佢都係為所不動 吾肯乖乖就範 我:‘喂呀 快d呀…’
佢聽完 就用細佬拍左我妹妹幾下 搞到我仲加想要

我 ...

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-3 15:13 發表 查看引用來源
我聽完 忍唔住...即刻捉住咗佢細佬 放左係妺妹門口 再用細佬撩左妹妹幾下    點知佢都係為所不動 吾肯乖乖就範 我:‘喂呀 快d呀…’
佢聽完 就用細佬拍左我妹妹幾下 搞到我仲加想要

我 ...
真係睇到硬哂....!!

不過我冇乜時間日日返文... 所以亦錯過左師妹既選人過程... 唉....  呢啲機會真係不是我的.

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-4 09:36 發表 查看引用來源

我已經開左冷氣 一行出冷氣房 想死咁濟😭😭😭
咁我又未開, 但風扇一定要狂吹住自己XD
但出門口返工,  中間無冷氣地方
帶住口罩呼吸, D熱空氣整到裡面個口濕哂lul

引用:
原帖由 小辣椒仔 於 2020-5-4 09:39 發表 查看引用來源
我一早開左啦 唔開會死人架
點解今年4月底就開始熱ga

引用:
原帖由 azpui 於 2020-5-3 22:51 發表 查看引用來源
但有人可以令你好舒服,哈哈
要開大個冷氣黎舒服

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-4 11:23 發表 查看引用來源

要開大個冷氣黎舒服
啱喇,咁熱,冇嘢好過開大冷氣嚟舒服舒服吧

引用:
原帖由 Maninblue1223 於 2020-5-4 09:54 發表 查看引用來源
我有跟足FORMAT架,唔知我會唔會被寵幸呢....希望有機會啦

如果你無skip左好多d野吾填 又或者明顯hea答 應該係2nd in度
因爲真係好多人hea得濟 我無眼睇 就del左lu

回覆 645# araz 的帖子

係呀~~熱到死
一出街就好似你甘

濕哂~~

引用:
原帖由 araz 於 2020-5-4 11:27 發表 查看引用來源

如果你無skip左好多d野吾填 又或者明顯hea答 應該係2nd in度
因爲真係好多人hea得濟 我無眼睇 就del左lu
好彩我冇HEA答

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆