上一頁下一頁
發新話題

靚仔同事...........姐弟戀part 4

收藏  |  訂閱
750  30.5k

回覆 #636 jickfa 的帖子

我一定支持妳:smile_38:

講返今朝比我搞醒左佢..............
鬼叫我摸兩摸佢就已經硬過鐵尺,直頭高高撐起,我咪捉住個龜頭黎又舐又吮,係佢頂唔順掉轉頭已經騎上我度,其實當時我地都無著衫無著褲赤條條!
咁佢又已經一o野就插過黎,我又係已經濕濕地,自然水到渠成,就咁黎左招我最鐘意既半邊燒鵝脾............
搞左一粒鐘到啦!佢先腳震震咁去返工.............

引用:
原帖由 meibbq 於 2008-4-29 03:14 PM 發表
頭先去左邊,等左妳好耐:smile_45:
去左煮個公仔面食囉..............

我條豹紋t-back正唔正.............
仲有一條好透既t-back 又係好正架............
透到現哂我d毛毛出黎..............:smile_44:

回覆 #644 jickfa 的帖子

咁就要 Send 過嚟睇吓啦

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-29 03:40 PM 發表

去左煮個公仔面食囉..............
妳 call 我,我同妳出去食:smile_38:

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-29 03:42 PM 發表
我條豹紋t-back正唔正.............
仲有一條好透既t-back 又係好正架............
透到現哂我d毛毛出黎..............:smile_44:
係就快 d俾我地欣賞下:smile_47:

引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-4-29 03:51 PM 發表
咁就要 Send 過嚟睇吓啦
等我得閒整左個樣走先啦...............

引用:
原帖由 meibbq 於 2008-4-29 03:51 PM 發表

妳 call 我,我同妳出去食:smile_38:
我驚你會食左我喎..............

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-29 03:57 PM 發表

我驚你會食左我喎..............
當然會:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆