上一頁下一頁
發新話題

靚仔同事...........姐弟戀part 1

收藏  |  訂閱
717  53.0k

引用:
原帖由 decemmeimei 於 2008-4-17 04:48 PM 發表
同意:smile_38: 今日有事,走先啦:smile_44: 拜拜 明天等妳:smile_15:
88................

剛看到這個post,一路故事的發展有點在看電車男的feel, 很緊張....:smile_40:
希望主角們都開心, 長做長有!

引用:
原帖由 bubuli 於 2008-4-17 05:10 PM 發表
剛看到這個post,一路故事的發展有點在看電車男的feel, 很緊張....:smile_40:
希望主角們都開心, 長做長有!
多謝支持喎..............

男朋友仔發左個短訊比我,佢話收工約我係葵芳地鐵站等!
佢話想去葵涌廣場行下買d野,我估佢想去買咸碟就真................:smile_44:

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-17 05:20 PM 發表
男朋友仔發左個短訊比我,佢話收工約我係葵芳地鐵站等!
佢話想去葵涌廣場行下買d野,我估佢想去買咸碟就真................:smile_44:
你男友就好啦我就無份:smile_13:

我約佢不如出旺角食飯又話唔好!
又話想食我煮既o野,九成九想去我屋企.............

引用:
原帖由 YIUCK 於 2008-4-17 05:25 PM 發表

你男友就好啦我就無份:smile_13:
比心機識返個女朋友啦...............
勞力d!

引用:
原帖由 jickfa 於 2008-4-17 05:27 PM 發表
我約佢不如出旺角食飯又話唔好!
又話想食我煮既o野,九成九想去我屋企.............
唔好再引我啦:smile_38:

又差不多準備收工啦..............

你仲未收工咩:smile_41:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆