上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.2k

我寧願繼續沉  沉到仆街呀!!!!!!
我一諗返起同佢一齊既日子...............唉:')

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-7-30 11:49 AM 發表

萬事盈師兄好,近來跑去那裡了?:smile_30:
早排掛住歐洲國家盃,呢排就間唔中去玩下law:smile_13:

引用:
原帖由 我係雞蟲 於 2008-7-30 03:24 PM 發表
真係要聽返首梁漢文 - 纏綿遊戲
但係我搵唔到條女 想見面都唔得呀:')
每次一聽到張靚穎 - 我們說好的  我就好想哭:')
佢因咩事走左呀:smile_41:

唔知呀...我只係轉左工  少左上大6...有日佢電話停止左服務
之後搵佢唔到啦:')

引用:
原帖由 我係雞蟲 於 2008-7-30 09:18 PM 發表
唔知呀...我只係轉左工  少左上大6...有日佢電話停止左服務
之後搵佢唔到啦:')
我咪仲慘,話說我最後一次見完佢,過兩日都仲同佢通電話,但係再過幾日打比佢就打唔通喇:smile_24: :') :smile_40:

引用:
原帖由 萬事盈 於 2008-7-30 08:21 PM 發表

早排掛住歐洲國家盃,呢排就間唔中去玩下law:smile_13:
哈哈原來係甘:smile_30:

各位師兄...可以幫幫我嗎...
我係深圳一間正骨場識o左一個洗腳妹...佢唔算係一個靚女...可以講行出街隨時可以搵一百幾十個呢d女仔...但係唔知點解覺得同佢好好傾...雖然我知道呢個係佢職業既需要...但係我又唔覺得佢好公式個d...我自問自己上深圳玩都玩o左5,6年正唔正經既都玩過...但係呢個洗腳妹俾我既感覺好唔同...佢雖然得廿歲但係諗野好似好成熟咁...可能自己係香港個女朋友好似成個細路女咁...所以對佢既感覺有d唔同...識o左佢唔夠1個月我已經上去搵o左佢三次...頭一次係我同個fd行行o下街冇野做走o左上去...係個主任安排佢幫我洗腳既...咁我覺得佢都幾好傾...佢又好鐘意笑既...咁就覺得幾好咁就叫佢幫我做埋中式啦...本身都冇咩既係個陣完全冇諗過會對佢有feel既,因為佢真係唔靚,又冇身材...完全唔係我鐘意個隻類型...但係我同個fd走個陣時我個fd話我...掂啦,媾到啦,幾時帶佢去搞野呀...係個時我答佢,我話唔係呀又冇樣又冇身材搞條毛呀...唔係咁委屈自己細佬呀!!跟住食完飯就返落香港...直情當冇件事...
點知第二次因為公司唔駛OT收5點覺得個人又累就單拖上o左去搵佢洗腳啦點知上到去佢上緊鐘仲要等成粒鐘不過心諗橫掂冇乜野做就等o下你啦,點知佢一聽到個服務員話我等佢,佢就即刻o黎一個招牌式笑容...嘩個一o下笑容真係攞胆...跟住我先發覺完來佢最吸引我既係佢既笑容...可能我係香港係女成日都黑面都唔知幾耐未有個女仔對我o黎一個咁既笑容...我開始對佢有好感啦...
跟住相隔唔夠兩日我又上去...我咁大個仔都未試過山長水遠上去揼正骨...真係破晒例...但係為o左見佢一面又有咩偈呢...點知上到去話佢返夜以為冇行啦,點知個部長幫我call佢返o黎wor咁我梗係等佢啦...點知正當我享受梗杯凍檸茶既時侯有個女仔行o左過o黎...我一睇即刻好大聲咁嘩o左出o黎好多人都望住我攪到我幾唔好意思...我一見個女仔過樣好似成隻鬼咁,點知望真d原來係我山長水又遠成日都諗住既洗腳妹...無論我想像力有幾豐富都好平時個個招牌式笑容我點都擺唔到落去佢塊面到,跟住我係度諗你媾佢又係要駛錢,媾條索女又係要駛錢...咁不如媾條索女好過啦駛唔駛咁委屈自己呀...一問之下原來訓緊覺,d眼耳口鼻未出o黎轉個頭梳洗完之後先可以將個招牌笑容擺返落去你話死唔死
跟住揼緊中式既時侯佢話叫我過兩個禮拜上去等佢返早既時侯佢話請我食飯wor不過唔知堅定流...佢電話又冇俾我,我又冇俾電話佢...都唔知點聯絡
可能都係吹水多...但係大家話我應唔應該上去搵佢呢??呢幾日我個心都不停諗往佢...真係唔知點做好...希望各位師兄俾d意見我

引用:
原帖由 剛沉船的人 於 2008-7-30 09:49 PM 發表
各位師兄...可以幫幫我嗎...
我係深圳一間正骨場識o左一個洗腳妹...佢唔算係一個靚女...可以講行出街隨時可以搵一百幾十個呢d女仔...但係唔知點解覺得同佢好好傾...雖然我知道呢個係佢職業既需要...但係我又唔覺得佢 ...

可能我係香港係女成日都黑面都唔知幾耐未有個女仔對我o黎一個咁既笑容

師兄我明白你呀!! :')
加上我果個都係正場囡囡 :smile_13:

引用:
原帖由 萬事盈 於 2008-7-30 09:32 PM 發表

我咪仲慘,話說我最後一次見完佢,過兩日都仲同佢通電話,但係再過幾日打比佢就打唔通喇:smile_24: :') :smile_40:
我依家好想知佢生活成點咋:')

回覆 659# 的帖子

佢有心一定會打番比你既

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆