上一頁下一頁
發新話題

【包皮專區】 - 包皮問題請集中於此發問

收藏  |  訂閱
751  186.0k

引用:
原帖由 diokwok 於 2008-7-19 12:06 PM 發表
我紗布第二日就拆左.之後一直由得佢條條fing.頭5 日都係抹身.抹下春袋周圍.個龜頭惦都唔敢惦.好敏感.所以我好佩服你第一日就用水沖. 我hi下都唔得.:smile_30: 最大問題都係消腫. 差唔多要十幾日先完全消哂.
唉......係個 doctor 叫我照沖呀.......我都好後悔......今天剛好第八天, 我衣家冲涼 JJ 吾敢濕水 la, 而且天天都用油性紗布蓋住, 面層先用紗布包住,但個 d 傷口好似越來越衰咁.......平日係無野, 但一早起身就發現一定有血水同埋痛.....應係訓覺時整到所以出血........咁點算呢? 訓著左控制吾到架麻........我仲放了一 week 去休養, 以為返工前應該止哂血架啦, 明天要開始返工了.........點算?
有無野揸可以幫助止血架?

點算,我JJ 未扯,扯左都反唔到,勁長,,我反少少,見到好多白粒粒[白點]同...埋好痛..

引用:
原帖由 diokwok 於 2008-7-2 10:25 PM 發表
我去私家醫生(黃醫生),check完第二日割得(可以即日割,不過我想準備下先).全套包割包覆診$4500-4700. 起碼要休息一星期. 手工好好.聽講呢度好多兄弟都搵佢. 有興趣可pm我.呢度唔比得資料.
可否send資料俾我,thx u
[email protected]

點解大人d包皮 可以拉到咁落既 我16歲 先可以睇到少少 未勃個時 見都見唔到 16歲 正唔正常 同埋我未打個飛機 拉落去少少會痛 同埋我包皮入面有絛野 痴住左去龜頭到 ..

引用:
原帖由 ES000001 於 2008-7-20 03:16 PM 發表

唉......係個 doctor 叫我照沖呀.......我都好後悔......今天剛好第八天, 我衣家冲涼 JJ 吾敢濕水 la, 而且天天都用油性紗布蓋住, 面層先用紗布包住,但個 d 傷口好似越來越衰咁.......平日係無野, 但一早 ...
最緊要乾爽, 唔好搞個傷口, 等佢慢慢乾
盡量著boxer唔好著底褲會有幫助

引用:
原帖由 fujitx2 於 2008-7-20 08:40 PM 發表

最緊要乾爽, 唔好搞個傷口, 等佢慢慢乾
盡量著boxer唔好著底褲會有幫助
多謝你意見.......可惜我明天要開始返工了....衣家在家便不著內褲只穿波褲, 不過返工就麻煩 d......

diokwok兄請幫忙!

diokwok兄,

你光顧那位黃醫生, 據你forum上講手術做得好好! 真的嗎? 價錢係咪around$5000樓下埋單? 在他診所內做手術? 係咪即日出院? 小弟都有包皮問題, 希望8月做手術, 正想找有信譽的好醫生, 不知從何入手!!! 可否幫忙email我, 告之那位醫生的資料及電話!

謝謝幫忙!!!

Focker.
email: [email protected]

回覆 596# 的帖子

diokwok兄,

你光顧那位黃醫生, 據你forum上講手術做得好好! 真的嗎? 價錢係咪around$5000樓下埋單? 在他診所內做手術? 係咪即日出院? 小弟都有包皮問題, 希望8月做手術, 正想找有信譽的好醫生, 不知從何入手!!! 可否幫忙email我, 告之那位醫生的資料及電話!

謝謝幫忙!!!

Focker.
email: [email protected]

引用:
原帖由 2等天使 於 2008-7-19 06:36 PM 發表

絕對唔駛了
只係你平時唔鐘意露佢出黎
做野時候會唔會有問題架?

thanks

聽日就做手術..講真有d緊張. 有無人可以提供少量資料'

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆