上一頁下一頁
發新話題

『Show』男公關俱樂部第3版 ,入來吹水聊天吧,我地會好多人陪你傾下計傢

收藏  |  訂閱
5.0k  131.3k

引用:
原帖由 clovedoll 於 2009-5-24 09:32 PM 發表 查看引用來源

而家仲有D無良醫生,亂咁醫....所以D寵物真係好慘...
係ar!!!!亂咁開藥wor...
我寶寶(狗狗)試過la~睇左佢成個星期都唔好...之後一轉e生就好返喇...

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-24 09:31 PM 發表 查看引用來源

絕對認同ar!!!!!!!!!!!!我隻小貓都係愛護動物協會到拎返黎~
狗狗就係媽咪個同事唔要佢low...
咁你媽媽都真係好有愛心~~
我身邊都有d朋友..養左1個月話煩..
之後周圍問人要唔要..
其實我覺得d貓貓狗狗知主人唔要佢地...
有時見到佢地好似好慘咁...唉...d人都唔知諗咩..

引用:
原帖由 clovedoll 於 2009-5-24 09:33 PM 發表 查看引用來源

發緊育的話就唔驚既.~~~唔係既就要努力啦~我都減過~黑暗的日子:043:
我都應該過左發育好耐:043:
我係身體差..所以肥:029:

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-24 09:34 PM 發表 查看引用來源

我寶寶(狗狗)試過la~睇左佢成個星期都唔好...之後一轉e生就好返喇...
我以前男朋友有3隻貓貓,有一隻貓就係因為個醫生唔識醫誤診..死左...:043:

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-24 09:34 PM 發表 查看引用來源

下..d  e生變態ga!!!

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-24 09:34 PM 發表 查看引用來源

之後周圍問人要唔要..
我隻寶寶養左7年...貓貓養左9年....
兩隻都老老地喇...

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-24 09:35 PM 發表 查看引用來源

我都應該過左發育好耐:043:
我係身體差..所以肥:029:
:092: :092: 點差法呀~做D運動啦~~行多D路~

引用:
原帖由 clovedoll 於 2009-5-24 09:36 PM 發表 查看引用來源

我以前男朋友有3隻貓貓,有一隻貓就係因為個醫生唔識醫誤診..死左...:043:
噢~~~好慘ar!!!!!!!:029:

引用:
原帖由 kokieice 於 2009-5-24 09:34 PM 發表 查看引用來源

之後周圍問人要唔要..
我養過老鼠,係2代...

引用:
原帖由 sheeps0700 於 2009-5-24 09:36 PM 發表 查看引用來源

我隻寶寶養左7年...貓貓養左9年....
兩隻都老老地喇...
哇...咁你地都應該照顧得佢地幾好WO!!!!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆