上一頁下一頁
發新話題

aa老點你張會提早收爐,多謝大家這段時間的支持

收藏  |  訂閱
2.7k  52.2k

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-2 02:17 AM 發表
外面好大雨 , 週日又難攪 lu:030:
如果星期六下午唔落就唔會太大影響...睇埋星期六晚先g會點...:028:

明天先有時間度馬 , e 家累了 , Good night , brother

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-2 02:25 AM 發表
明天先有時間度馬 , e 家累了 , Good night , brother
ok.Good night,,:097:

眼光光 , 飲左猪肉湯 , 師兄有冇買波 ? 如果有 , 買左邊隊 , 我幫你打氣

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-2 02:14 發表

唔好再比高帽我啦,我受唔起架...:embarrass
aa兄! 你學咗教主收信徙呀!:036:
哈哈! 計我之後, 又多個fans:096:

Karlton 兄 , 我地夾手夾腳做旺個場 , 咁咪越黎越多粉絲入黎羅 :122: , 不過哩個場都係唔洗做都咁旺 , 特別係賽馬日:096:

引用:
原帖由 Kira~Yamato 於 2007-6-2 05:05 AM 發表
Karlton 兄 , 我地夾手夾腳做旺個場 , 咁咪越黎越多粉絲入黎羅 :122: , 不過哩個場都係唔洗做都咁旺 , 特別係賽馬日:096:
引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-2 04:22 AM 發表

aa兄! 你學咗教主收信徙呀!:036:
哈哈! 計我之後, 又多個fans:096:
你2位唔好再玩我啦,花無百日紅a......大家比面既話做個朋友已經好好啦..:041:

aa兄! 唔係玩呀! 我不知幾尊敬你, 你經常都老點我(賽後):096:
早晨, 琴晚執到嗎?

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-2 11:30 AM 發表
aa兄! 唔係玩呀! 我不知幾尊敬你, 你經常都老點我(賽後):096:
早晨, 琴晚執到嗎?
早晨..昨晚衰左..最後加時先被人追和...:032:

其實我做既賽後老點你係模仿一個人..一個已離開我地,但教識我好多關於馬既高人...:041:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆