上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

西哥,你今晚有冇心水呀
我等左你成晚.......=.=

引用:
原帖由 ALEXBABE 於 2006-9-21 01:20 PM 發表
對於風兄的睇盤能力.小弟相信要苦下數年功夫不可.風兄有沒有到過新開的永利參觀.小弟都好想去參觀一下.不過只看不賭多.可惜沒有時間.風兄在這個forum真係同大家分享左好多知識.
太誇獎小弟,只要睇多點,學多點,日積月累多點經驗,咁就事半功倍啦!至於巴打問小弟有冇過永利參觀,暫時都沒有!:005:

西野兄..好似跟開英超..西甲..法甲..意乙和德乙.....
想WIN $..最好等明天OR星期六..日.....為什麼個個都成日問佢唔跟的聯賽的.....

引用:
原帖由 mx3isthebest 於 2006-9-21 04:29 PM 發表
西野兄。 我住加email][email protected][/email]   ..... support~!
msn我加左你了!:005:

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-21 11:36 PM 發表

1)D飛點樣每一間公司都唔同,再布陘膝q利益關係,不過小弟可以講,當一個率由1.8倍跌到1.7倍,所需要既金錢真係好多!
2)單雙小弟真係冇研究,只可以講買單雙不如留返D錢買D好野食,單雙冇錯係1/2機會,但 ...
请问下系迷完全无办法系盘口或者赔率变化上面睇到有无大户落飞呢??
咁样嘅话.系盘口同赔率嘅变化上面最直接可以反应到嘅系乜野?同埋最有价值可以得到咩野信息呢从赔率上面?

引用:
原帖由 fan62785889 於 2006-9-21 05:48 PM 發表
俾你msn俾我ok嗎
小弟msn!:005:
[email protected]

引用:
原帖由 fan62785889 於 2006-9-21 05:52 PM 發表

星期五有德乙 wo   
請問點睇
暫時未深入研究,只睇到1場係古惑盤,另外幾場都幾正路!:005:

西野兄:

你番黎arm la....求救~~~Help me!~!:010:

卡爾馬個場點睇??信飛定信賽績好呢?

賠率好鬼wo!~!:017:

西兄~你真係好掂丫~~好彩我琴晚聽話忍一忍真係風平浪靜丫~~係咪好乖呢keke

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-21 11:41 PM 發表

msn我?
西兄,我想问问你工作的内容跟情况,我对这行有兴趣,可以add我msn 么??
[email protected]

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆