上一頁下一頁
發新話題

SSP髮廊 兼 回憶 討論 No.22

收藏  |  訂閱
1.6k  206.2k

3連店近生果街,個鼓油狅好似好正咁, 有冇Ching 試過

引用:
原帖由 SugarDaddy 於 2018-10-22 03:30 PM 發表 查看引用來源

個人覺得四眼妹對野好林,手感麻麻,大鍋實琤彈啲
絕對同意。大鍋手感好好多。

引用:
原帖由 steinjack 於 22-10-2018 11:57 PM 發表 查看引用來源

絕對同意。大鍋手感好好多。
JACK師兄有冇屌過大媧,佢已前成日夾條姨媽巾喺個Hi度都吾知係咪打D KY水落隻Hi度

引用:
原帖由 KENNY.V 於 2018-10-23 02:14 AM 發表 查看引用來源

JACK師兄有冇屌過大媧,佢已前成日夾條姨媽巾喺個Hi度都吾知係咪打D KY水落隻Hi度
佢仲係C9,在以前髮廊就小過,近年冇揾

單車好隔離有機場嗎?

引用:
原帖由 KENNY.V 於 2018-10-22 07:32 PM 發表 查看引用來源
大師父話齋要勤力D爬下文就要自己探險吓,吾係成日都遇到好野,好似我咁喺O2(形sing)遇到件衰Hi C9飛機打耐D出吾到就諸多藉口話出吾倒傷身又嘜又七重要快D趕你走,所以我已後行過都吾人,O3(覆傳)D師兄又話有個4眼C9湯客點咁入,沙聲喺O3度我都吾入去幫襯 ...
O2 及 O3 => 2間黑店:smile_44:

引用:
原帖由 KENNY.V 於 2018-10-22 07:32 PM 發表 查看引用來源
大師父話齋要勤力D爬下文就要自己探險吓,吾係成日都遇到好野,好似我咁喺O2(形sing)遇到件衰Hi C9飛機打耐D出吾到就諸多藉口話出吾倒傷身又嘜又七重要快D趕你走,所以我已後行過都吾人,O3(覆傳)D師兄又話有個4眼C9湯客點咁入,沙聲喺O3度我都吾入去幫襯 ...
O2 及 O3 都不會入:smile_44:

大大個門口那d格局都不會入

引用:
原帖由 KENNY.V 於 2018-10-22 07:45 PM 發表 查看引用來源

大波有揸手,細波都冇所為,最緊要D囡啱K玩都玩得開心D,所以四妹,薯片、大喎長期都好多師兄幫襯
大喎我未幫襯過 四妹試過二次 薯片重大鑊 對住個樣 打都打唔出 搵日試下大喎 成個莎朗史東咁

大煱去年已呻好少客

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆