上一頁下一頁
發新話題

Mrs K 婚姻以外的私生活 *終終極篇已出,多謝大家支持!*

收藏  |  訂閱
978  90.9k

** 警察 part 1 **

32歲,fit 唔算大隻,有老婆有女,佢好風趣亦都對我好有興趣,更好唔怕死咁俾埋電話號碼同add 埋面書,見佢個人幾有誠意...我又迷上佢個酒窩,所以就決定食個飯睇個戲先!

佢第約我睇「下女誘惑」(我終於都記得自己睇過咩戲!)約女仔去睇生滋片...嘿嘿!入到戲院坐低,到開場既時候佢就已經拖住我手,搭晒膊頭,但我地好正正常常咁睇完套戲,到佢送我去交人既時候,由於人多,我地都無乜動作就bye bye 了,到第二次約會...我地都無上床,左最尾有俾個goodbye kiss 佢。

如是者。到第三次見,終於都入戲肉!
我倆入到房就不斷濕吻,吻到除晒對方d 衫,之後一齊去沖涼,沖涼其間大家互相上下其手,佢好細心咁幫我清潔乳房,我亦好細咁幫佢慢慢清潔JJ, 慢慢清潔再品嚐一下!繼續濕吻...不斷濕吻,佢忍唔住...面對面托高我一隻腳就插左入黎!(shit! 未帶套wor!) 情慾太高漲,理智都放埋左一邊既情況下,由沖涼房抺乾出去,再喺床上面濕番,佢一隻手撫摸我lin 頭,另一隻手正進行洞穴探索,位置剛剛好,我亦爽到不行了,追住佢條J 含,因為真係太爽。

濕到咁上下,佢終於肯俾我(oh yeah!) 頂到好入,佢好亦好澎湃,男上女下加狗仔,完成左我地既第一次,億萬既軍隊就斷送左落我pat pat 度了。

我地喺大概三個鐘入面做左4 次,每次完事我地都會攬下傾下計,佢會掃下我背脊,覺得好sweet! 我問佢點解做做下,有幾次都要抽番出黎叫我含,佢都會佢話因為唔夠硬,用口含番硬係萬試萬靈!(其實係咪真架?)

同警察一齊好短時間,但我地第二次做愛係車震!留番遲d 先再講~~

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2017-1-3 02:15 PM 發表 查看引用來源

haha 差小小就信左你喇 haha
咩信唔信,明顯係事實啦
幾時同我睇戲呀,haha

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2017-1-3 04:53 PM 發表 查看引用來源

32歲,fit 唔算大隻,有老婆有女,佢好風趣亦都對我好有興趣,更好唔怕死咁俾埋電話號碼同add 埋面書,見佢個人幾有誠意...我又迷上佢個酒窩,所以就決定食個飯睇個戲先!

佢第約我睇「下女 ...
support

引用:
原帖由 azpui 於 2017-1-3 05:05 PM 發表 查看引用來源

咩信唔信,明顯係事實啦
幾時同我睇戲呀,haha
有好戲上先再算啦~ :smile_o13:

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2017-1-3 04:53 PM 發表 查看引用來源

佢第約我睇「下女 ...
果然紀律部隊殺手lol 不過點樣先叫大隻先你心目中

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2017-1-3 05:17 PM 發表 查看引用來源

我唔知幾時有好戲,我剩係知同你一齊睇咩都係好

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2017-1-3 05:17 PM 發表 查看引用來源

想睇最美麗的安排

有d可惜

引用:
原帖由 烚熟仔 於 2017-1-3 09:34 PM 發表 查看引用來源
有d可惜
可惜。。。。?

引用:
原帖由 panchan003 於 2017-1-3 06:10 PM 發表 查看引用來源

果然紀律部隊殺手lol 不過點樣先叫大隻先你心目中
我講既大隻唔係d 一舊舊既大隻,係好有線條fit 嗰類,咪即係你幾年前張相咁囉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆