上一頁下一頁
發新話題

Erica又番嚟,遊戲玩完又再玩, P115

收藏  |  訂閱
1.9k  213.3k

樓主爽到爆

樓主....好正呀.....睇左你第一段已經硬了..我會KEEP 住跟你..KAKKAKAK

引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-7-10 07:21 PM 發表 查看引用來源
休息時我又:smile_o09:錫下E嘅lin頭, 奶下佢耳仔同頸,佢又揸下我波,互相挑𢭃大家,玩玩下大家都攰到瞓咗。突然bf打電話嚟:smile_o14:,我同E都醒咗:smile_o08:,甘我就:smile ...
好刺激呀

引用:
原帖由 kissss_erica 於 2016-7-10 07:21 PM 發表 查看引用來源
休息時我又:smile_o09:錫下E嘅lin頭, 奶下佢耳仔同頸,佢又揸下我波,互相挑𢭃大家,玩玩下大家都攰到瞓咗。突然bf打電話嚟:smile_o14:,我同E都醒咗:smile_o08:,甘我就:smile ...
好刺激呀

哎呀。。。究竟邊段似AV? 我無睇AV習慣,吾知你地講邊part 似。

引用:
原帖由 Ming917830 於 11-7-2016 12:38 AM 發表 查看引用來源

咁L刺激呀😍 事後bf 有無追問

緊係無,又再次俾佢懷疑,死得啦…

只得記得一收線,E 出力插咗我一野

引用:
原帖由 S_BALL 於 11-7-2016 12:39 AM 發表 查看引用來源

咁你都即刻騎返佢轉頭laa
我試過咁玩個女仔, 之後反俾人騎住un 爆左

:smile_o05:我無用,騎吾爆:smile_o03:,你都好似好玩得,借個地方俾你分享下。

試過一邊後推, 一邊跟同事講電話

妹妹做咩仲未訓既

引用:
原帖由 GYMDICKSONT 於 11-7-2016 12:45 AM 發表 查看引用來源
最撚正就係一邊屌 佢一邊聽緊電話,好撚正

其實好在佢慢插,吾係俾bf聽到啪啪啪就死硬:smile_o16:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆