上一頁下一頁
發新話題

做了三年玩物,今天,我又回到他身邊 Updated p.44

收藏  |  訂閱
718  567.0k

any update?@@

引用:
原帖由 1984 於 2013-11-3 11:06 PM 發表 查看引用來源
any update?@@
update 甚麼?

樓主會否再update post ?

晤結婚無男友都無所謂,點解晤試下其他男人。

唉,樓主,你咁又何必呢??
比佢hurt一次仲唔夠仲要比機會佢??
清醒d啦,唔好相信世上有童話,或自己係幸運兒,
呢個男人只有一個目的,就是就手:smile_13:
我地話你係想你好,因旁觀者清。。你再三想清楚我地講既野啦,如你決定復合,你一定要保護自己,
唔好放太多感情下去,始終你地無將來。

引用:
原帖由 bcm 於 2013-11-4 09:58 PM 發表 查看引用來源
唉,樓主,你咁又何必呢??
比佢hurt一次仲唔夠仲要比機會佢??
清醒d啦,唔好相信世上有童話,或自己係幸運兒,
呢個男人只有一個目的,就是就手:smile_13:
我地話你係想你好,因旁觀者清。。你再三想清楚我地 ...
我都知
我清楚自己跟他的盡處,但未到盡處,我還是享受跟他一起的時間。

我明白你們對我的好。我真的明白的。

引用:
原帖由 iamapet 於 2013-11-4 10:20 PM 發表 查看引用來源

我都知
我清楚自己跟他的盡處,但未到盡處,我還是享受跟他一起的時間。

我明白你們對我的好。我真的明白的。
總之自己小心d,現實d都要講,有咩唔對路即走頭,
唔理收左佢d咩金銀珠寶,你仲後生,仲有機會搵個第二個架:smile_40:

這陣子工作很忙碌,沒想到他今晚竟然會在我公司樓下等著我。

晚飯後,他駕著他的八人車,帶我到了了一個很僻靜的地方。停了車,然後我們在後座,很溫柔的做了一次。

剛完了月經,所以,我讓他做了他想做的事。

現在剛回到家,準備洗澡,又要沖去他的體液了。:smile_13:

引用:
原帖由 iamapet 於 2013-11-6 10:15 PM 發表 查看引用來源
這陣子工作很忙碌,沒想到他今晚竟然會在我公司樓下等著我。

晚飯後,他駕著他的八人車,帶我到了了一個很僻靜的地方。停了車,然後我們在後座,很溫柔的做了一次。

剛完了月經,所以,我讓他做了他想做的事。 ...
聽落好sweet。。。。
but,可以既,就斬纜啦,為自己將來著想下

引用:
原帖由 打了兩年飛機 於 2013-11-6 11:01 PM 發表 查看引用來源

聽落好sweet。。。。
but,可以既,就斬纜啦,為自己將來著想下

多謝你的忠告
我沒有想過跟他的將來,但我很珍惜他跟我一起時,給我的甜蜜和溫暖。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆