上一頁下一頁
發新話題

人地老公* (真人真事)

收藏  |  訂閱
959  441.6k

引用:
原帖由 manzone123 於 2012-11-19 04:16 PM 發表 查看引用來源

成年多沒上discuss了, 一上來第一個post就睇你呢一個, 仲一口氣睇晒, 我有個忠告給你, 就是: 快醒吧! 別再陶醉於此夢, 你越遲醒將來越痛. 因此男人有家室的, 最終他是會回家的. 男人始終都是自私的兼加上有女找上門 ...
首先好多謝你一口氣睇晒,我好明你講乜,我亦都好清楚自己做緊乜,只是我地而家愛對方都好深,我明嫁啦
好多謝你

話就有一日我同n先生又好早咁放工,我地去左土柱食晏,勁好feel。我真係好享受同好珍惜同n先生一齊既時間嫁。

最近真係冇咩特別野分享,因為我地都少左出街。

數數手指,我地一齊左7個月,去左好多地方,10次澳門,4-5次大陸,6次長洲大嶼山,1次台灣,哈哈都唔知有冇數漏:-P

引用:
原帖由 秦小小 於 2012-11-19 08:20 PM 發表 查看引用來源
話就有一日我同n先生又好早咁放工,我地去左土柱食晏,勁好feel。我真係好享受同好珍惜同n先生一齊既時間嫁。

數數手指,我地一齊左7個月,去左好多地方,10次澳 ...
赤柱

引用:
原帖由 秦小小 於 2012-11-19 08:20 PM 發表 查看引用來源

數數手指,我地一齊左7個月,去左好多地方,10次澳 ...
赤柱

hello nice too mwwt you^^

引用:
原帖由 秦小小 於 2012-11-19 06:50 PM 發表 查看引用來源

首先好多謝你一口氣睇晒,我好明你講乜,我亦都好清楚自己做緊乜,只是我地而家愛對方都好深,我明嫁啦
好多謝你

"只是我地而家愛對方都好深" 哈哈...只怕是你入世未深, 一相情願咁姐. 我是過來人, 所以都清楚你們的最後結果, 都系個句喇 : 早離早著, 遲離訓唔著. 不過你要堅持找你既夜來香唔通唔比你找咩 ! 只怕最后你方才醒覺那不是你夢想的香而是嗅呢.

最好早D收手吧= =

引用:
原帖由 manzone123 於 2012-11-20 10:57 AM 發表 查看引用來源

"只是我地而家愛對方都好深" 哈哈...只怕是你入世未深, 一相情願咁姐. 我是過來人, 所以都清楚你們的最後結果, 都系個句喇 : 早離早著, 遲離訓唔著. 不過你要堅持找你既夜來香唔通唔比你找咩 ! 只怕最后你方才醒 ...
算喇 冇人會明白

引用:
原帖由 manzone123 於 2012-11-20 10:57 AM 發表 查看引用來源

"只是我地而家愛對方都好深" 哈哈...只怕是你入世未深, 一相情願咁姐. 我是過來人, 所以都清楚你們的最後結果, 都系個句喇 : 早離早著, 遲離訓唔著. 不過你要堅持找你既夜來香唔通唔比你找咩 ! 只怕最后你方才醒 ...
算喇 冇人會明白

樓主已多次表示明白這段感情的得失及結果,我想就讓時間証明一切。讓她轟轟烈烈愛一次吧,無.論什麼結果,她也甘心接受,哪已經很足夠吧。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆