上一頁下一頁
發新話題

實況性愛(不定時更新)更新在2,3,19,43,49,89,114,134之口爆

收藏  |  訂閱
2.5k  128.6k

醉駕司機衝紅燈及攝及迷姦
話說昨晚我和老公去又一城shopping, 買完戰利品飯都無得食就趕去看藍精靈。全院爆棚超好睇。不過睇完已十点了,附近食肆已差不多关門,只好去別处買外賣回家吃。到家後一边吃飯,個衰佬一边要我與他喝紅酒。由於酒量唔好开始有D醉。於是立刻沖涼就去睡。睡到迷糊間,發現有人壓上來錫我。但無力反抗了,只好任人魚肉。個死佬一路錫一路巢,巢到下身時他改用手指隔着底褲淬我,可能夜用裝較厚,一D感覺也沒有,而且更弄痛了我。但那混旦仍未有停下來的意思,还更進一步脱去我的內褲。更可惡的是未待濕潤就強闖我的陣地,但多次也只是其門而不入。他开始失去了耐性,用手固定对正我的洞就挺進內,痛到我叫救命。之後他更瘋狂亂插,不用多久就完事了。第二朝起來下身还痛痛的,床單不用說染了一大片紅,更甚是連床肉也透過了。那司機現正涉嫌醉駕,衝紅燈及迷姦被捕。被我判罰停牌兩日,罰款買Lv比我。

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-8-23 05:47 PM 發表 查看引用來源

msn 唔會,我講你貼相上黎呢度咪要把相 upload 到個存相綱站度,係果度 set password ge....
5該晒牙,呢度我都5識放相:smile_42:

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-8-23 05:47 PM 發表 查看引用來源

msn 唔會,我講你貼相上黎呢度咪要把相 upload 到個存相綱站度,係果度 set password ge....
咁煩,唔制

引用:
原帖由 .做愛激情 於 2011-8-23 05:57 PM 發表 查看引用來源

5該晒牙,呢度我都5識放相:smile_42:
唔使…

引用:
原帖由 芳兒 於 2011-8-23 05:55 PM 發表 查看引用來源
醉駕司機衝紅燈及攝及迷姦
話說昨晚我和老公去又一城shopping, 買完戰利品飯都無得食就趕去看藍精靈。全院爆棚超好睇。不過睇完已十点了,附近食肆已差不多关門,只好去別处買外賣回家吃。到家後 ...
仲要罸佢停牌3個月…

引用:
原帖由 芳兒 於 2011-8-23 05:59 PM 發表 查看引用來源
咁煩,唔制
有幾煩?

唔講la,刚睡醒,去買餸煮饭

煮飯妹!
我推!

罸佢停牌1年

引用:
原帖由 goalyan 於 2011-8-23 10:02 PM 發表 查看引用來源
煮飯妹!
我推!

就快变煮饭婆la

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆