上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 31

收藏  |  訂閱
3.1k  65.3k

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-1-31 06:50 PM 發表 查看引用來源
有冇搞錯,新年要揾件賀下喜,咁先股、馬双贏:smile_30:
過年上面静英英,重記得舊年人日上去唱k,三個人坐一件天外來客.....聽媽咪喃喃重覆著十五後有好多女....妖!

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-1-31 06:53 PM 發表 查看引用來源
龍E,你叫佢做拱橋呀:smile_38:
龍e識吾識龍舟掛鼓周圍走呢?!:smile_35:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-1-31 07:20 PM 發表 查看引用來源
過年上面静英英,重記得舊年人日上去唱k,三個人坐一件天外來客.....聽媽咪喃喃重覆著十五後有好多女....妖!
咁大獲...我初鳥吉日過去廣州開門...咁未茅野好玩 :smile_22:

引用:
原帖由 vanvanv 於 2011-1-31 07:29 PM 發表 查看引用來源

咁大獲...我初鳥吉日過去廣州開門...咁未茅野好玩 :smile_22:
要玩就一定有,但指數吾好要求咁高啦:smile_35:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-1-31 07:33 PM 發表 查看引用來源
要玩就一定有,但指數吾好要求咁高啦:smile_35:
糸呀,連我舊使條江西尤魚船都每年返”修水”,靜低就一定糸,朱扒

引用:
原帖由 golftin 於 2011-1-31 08:08 PM 發表 查看引用來源

糸呀,連我舊使條江西尤魚船都每年返”修水”,靜低就一定糸,朱扒

留低過年有兩種.  1. 朱扒留低黑牌變紅牌, 2. 欠落街數

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-1-31 06:04 PM 發表 查看引用來源
淨係睇你幫襯bb既次數就知啦:smile_35:
盡幫啦~就算將來同邊個一齊都好~我都想佢過得幸福快樂架:smile_o09:

引用:
原帖由 ricky_ston 於 2011-1-31 06:31 PM 發表 查看引用來源

BB係乜水...??
係我的愛人:smile_o09:

引用:
原帖由 EF91989 於 2011-1-31 06:53 PM 發表 查看引用來源
龍E,你叫佢做拱橋呀:smile_38:
咁又矛咁誇:smile_o05:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2011-1-31 07:20 PM 發表 查看引用來源
我記得當時跟你在內地夜遊區開始吹水~我仲問你過年會派幾錢利是同埋你同我講落吧介女啲威水史~原來我同你認識已一年了:smile_o03:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆