上一頁下一頁
發新話題

女經理話:下次小心D啦 15/11 #648更新

收藏  |  訂閱
729  603.1k

引用:
原帖由 Peterwong_1234 於 2010-11-15 01:44 AM 發表 查看引用來源
好正!! 多謝分享!!
其實女經理叫得勁唔勁? 個妹妹係點?
叫得勁,覺得隔離會知我地做乜,睇個樣唔似係咁,真係無樣睇
佢下面係由頭到尾都好緊,好窄,比佢夾到痛

thank you

引用:
原帖由 hsbc-tiger 於 2010-11-15 01:46 AM 發表 查看引用來源

叫得勁,覺得隔離會知我地做乜,睇個樣唔似係咁,真係無樣睇
佢下面係由頭到尾都好緊,好窄,比佢夾到痛
咁你就爽啦 :smile_47:
咁佢係咪好多水?
外觀呢? 妹妹係咪仲係淺色? 陰唇上面多唔多毛?

引用:
原帖由 Peterwong_1234 於 2010-11-15 01:50 AM 發表 查看引用來源

咁你就爽啦 :smile_47:
咁佢係咪好多水?
外觀呢? 妹妹係咪仲係淺色? 陰唇上面多唔多毛?
佢水分都算係多,但係好易好快出水
外觀就無咩別,算係多肉,淺淺地色,毛多少一般

引用:
原帖由 hsbc-tiger 於 2010-11-15 01:55 AM 發表 查看引用來源

佢水分都算係多,但係好易好快出水
外觀就無咩別,算係多肉,淺淺地色,毛多少一般
咁真係幾正
之後應該仲有同佢做? :smile_47:
同埋揭開左佢唔除tee 之迷未呢?

引用:
原帖由 Peterwong_1234 於 2010-11-15 01:58 AM 發表 查看引用來源

咁真係幾正
之後應該仲有同佢做? :smile_47:
同埋揭開左佢唔除tee 之迷未呢?
做愛佢係幾好對手,主動,下面夠緊窄又短,多水,細細粒易抱起,最好係平時佢包到實一實又cool...估唔到原來有另一面
其他的下集會開估

引用:
原帖由 hsbc-tiger 於 2010-11-15 02:00 AM 發表 查看引用來源

做愛佢係幾好對手,主動,下面夠緊窄又短,多水,細細粒易抱起
其他的下集會開估
最正係易濕同埋易抱起, 可以盡情咁插 :smile_47:
等你下集!!

強帖推了又推

:smile_o12: :smile_o12: :smile_o12:

thank you for your great report!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆