上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 15

收藏  |  訂閱
1.5k  31.8k

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-4 05:55 PM 發表 查看引用來源
我又要做幽靈之子:smile_44: :smile_43:
你做幽靈"次"子吧:smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-5-4 06:01 PM 發表 查看引用來源

你做幽靈"次"子吧:smile_30: :smile_30:
So funny, I love it:smile_30:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-4 05:53 PM 發表 查看引用來源
直接對她說去排洪:smile_30:
唔係啩

依家都吾知點搞,我又吾想冇左個朋友:smile_13:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-5-4 06:00 PM 發表 查看引用來源

E...上一個,下一個.多幸福:smile_o05:
香港那個是朋友黎架:smile_44:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-4 06:07 PM 發表 查看引用來源

唔係啩

依家都吾知點搞,我又吾想冇左個朋友:smile_13:
針沒兩頭利.....一於做其走私客:smile_30:

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-4 06:08 PM 發表 查看引用來源

香港那個是朋友黎架:smile_44:
甘点解怕佢知:smile_41:

引用:
原帖由 ykw3441 於 2010-5-4 06:09 PM 發表 查看引用來源
針沒兩頭利.....一於做其走私客:smile_30:
因為佢成日星期六日搵我食飯,但次次都搵吾到,我只係同佢講話上去打牌,看電視,按吓正骨咁囉:smile_o05:

引用:
原帖由 巨頭 於 2010-5-4 06:17 PM 發表 查看引用來源

甘点解怕佢知:smile_41:
雖然係朋友,但點講得出口呀

引用:
原帖由 龍虎亂舞 於 2010-5-4 06:27 PM 發表 查看引用來源

雖然係朋友,但點講得出口呀
算吧啦...........:smile_38:

引用:
原帖由 keithlck 於 2010-5-3 08:16 PM 發表 查看引用來源

自從和她一起之後....縱使有去仁K.......但都是看著別人開心........自己就........:smile_o03:
都唔係既, 同D FRIEND係咁玩, 都幾開心 :smile_o13:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆