上一頁下一頁
發新話題

03/12 蒲俠CP聚會~ (天字堆討論站)

收藏  |  訂閱
1.2k  53.1k

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-8-3 12:59 PM 發表 查看引用來源
8月21日威猛哥生日.....

係21號前都唔好叫我去蒲...唔該...........
算吧喇,又玩我地:smile_27::smile_27::smile_27:

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-8-3 02:28 PM 發表 查看引用來源

我老虎有機會出席.........
咁我地一斑羔羊咪好危險囉,..:smile_29: 記住叫你老虎唔好帶咁多朋友出席woo,....我E家都驚緊呀!!!!!!!!!!!!:smile_29:

畢你唔係10月生日咩

引用:
原帖由 alanlee7611 於 2010-8-3 11:40 PM 發表 查看引用來源
畢你唔係10月生日咩
其實係威猛生日...不是我

引用:
原帖由 石黑幸四郎 於 2010-8-3 06:52 PM 發表 查看引用來源

算吧喇,又玩我地:smile_27::smile_27::smile_27:
估到你咁講嫁喇...輸賭丫...我唔玩你請我食飯...我玩左我請你睇戲....

引用:
原帖由 icecoolio 於 2010-8-3 02:28 PM 發表 查看引用來源

我老虎有機會出席.........
我地咪要好老正????

引用:
原帖由 jackma49 於 2010-8-2 12:58 PM 發表 查看引用來源

哈哈,老啦,收晒山,我個女岩岩三歲,今年搞入學,煩到呢,真係幾懷念以前既日子
人生另一個皆段黎既.....往事只能回味......有時諗番起以前d事都好得意....

我第4日冇食煙........... ......一定要keep落去

嗚~~~thisav.com竟然上唔到....慘絕人寰呀~~~:')

引用:
原帖由 skyworld7 於 2010-8-3 12:59 PM 發表 查看引用來源
8月21日威猛哥生日.....

係21號前都唔好叫我去蒲...唔該...........
唔去蒲, 咁幾時去食飯呀~~~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆